Android kullanıcılarına bazı sorularım var - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş Dışı (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=37) +--- Konu Başlığı: Android kullanıcılarına bazı sorularım var (/showthread.php?tid=1343) |
Android kullanıcılarına bazı sorularım var - Lord Sparhawk - 21/07/2012 Komşular androide play markette ücretli olan uygulamaları ücretsiz olarak yüklemenin güvenli bir yolu var mı ios'taki jailbreak misali? android için olmazsa olmaz dediğiniz uygulamalar var mı? Android kullanıcılarına bazı sorularım var - BigHillMe - 21/07/2012 evet var nasılki iosda .ipa yukleyebiliyorsanız androiddede .apk yükleyebiliyorsunuz ayrıca blackmart adında intallous alternatifi birçok yazılım var olmazsa olmaz yazılımım widged locker telefonu açıp menüye girmeden özelleştirlebilir bir tuş kilidi sayesinde ilk ekranda el feneri olarak kullanma direk fotoğraf çekimine girme direk video çekimine girme direk rehbere direk mesajlara girme gibi butonlar eklenebiliyor 1 saniyede istediginiz yerde oluyorsunuz ani fotoğraf çekmek gerektiren yerlerde özellikle plaka fotoğrafı çekerken çok işe yarıyor 2. si auto airplane mode geceleri belli bir saatden sonra otomatik uyku moduna alarak rahatsız edilmemi engelleyip radyasyona daha az maruz kalmamı sağlayıp gündüzde istedigim satte şebekeye bağlanıyor açmam kapatmam gerekmiyor hiç 3.sü fizy açıklamaya gerek yok 4.sü IMTV gelişmiş bir tv izleme yazılımı Türk kanallar dahil 1600 kanal 5.si Hd dizi izle yerli yabancı dizi programı 6.sı kascend video - (düşük conf. aletlerde iyi performansta video oynatır altyazı desteğide var) 7... Android kullanıcılarına bazı sorularım var - Lord Sparhawk - 21/07/2012 başka başka, şimdi snappzmarketten indirdiğim oyunları kuruyorum. Android kullanıcılarına bazı sorularım var - pars - 21/07/2012 Lane splitter - motorsiklet oyunu Astro file manager - dosyalari windowstaki gibi gormek icin MX player - benim en başarılı buldugum medya oynatici Dolphin browser - oldukca kullanisli bir browser Lookout - antivirus Go power master - arkaplanda calisan gereksiz uygulamalari durdurarak ram yonetimi yapıyor Retro clock - masaustu saat ve takvim Accuweather - havadurumu uygulaması Zedge - zil sesi icin (online) Simdilik bunları kullaniyorum Android kullanıcılarına bazı sorularım var - BigHillMe - 21/07/2012 beautiful widgets atyarları düzgü yapıldıgında ana ekrana çok yakışır hava durumu gösterir tıklayınca detay verir saati büyük gösterir tek tıkla alarm ayarlarına gider tek tıkla ajandaya gider vs. days left widget birkaç farklı şekilde sınırısız geri sayım sayacı ekler sınava 62 gün kaldı gibi gazeteler ayarları iyi yapılırsa (operaya baglanma) en iyi günnlük gazete okuma progrmıdır aldiko ekitap okuma için en güzel yazılım köşe yazıları gazetelerin köe yazarlarını okuma programı posta gazetesi ordan haydar dümeni okumak çok kolay soundhood çalan şarkıyı dinletince şarkının adını youtubedan klibini falan bulur tosi benzim hesapalama proramlarının en iyisi sygic gps yazılımlarının androiddeki en iyisi torch el feneri ve yanıp sönen flaşör uygulaması pill box alert ilaçlarınızı girerseniz saatlerini hatırlatır box.net dropbox alternatifi oldukça başarılı 5 gb onlıne disk bedava baskada önerebilecegim pek birşey yok hocam Android kullanıcılarına bazı sorularım var - Lord Sparhawk - 21/07/2012 Bir heyecanla bunların yarısını yüklemiştim zaten demin nova 2'yi oynadım biraz, dokunmatik ekranda oynamaya alışmak gerekiyor ama grafikler ne olmuş öyle. Teknoloji çok fena. Telefondan sms atar gibi çıtır çıtır email atmak da çok güzelmiş. Android kullanıcılarına bazı sorularım var - BigHillMe - 21/07/2012 klavye olarakda smart keyboard kullanımı guzel ayarları duzgun yapılırsa ıphoneu aratmıyor ıphone gorunumunede gelıyor kendı klavyesınden cok daha gelısmıs Android kullanıcılarına bazı sorularım var - linguist - 22/07/2012 konu zamanlamasi cok iyi. daha bir hafta once esime androidli telefon aldik. program yukle diyordu Android kullanıcılarına bazı sorularım var - Kendineözgü - 22/07/2012 Telefon modelleri ve tavsıyelerınız nelerdır? Android kullanıcılarına bazı sorularım var - Lord Sparhawk - 22/07/2012 Peki bu htc'lerde hava durumunu açınca accuweather widget'ı hani böyle bulutlar geliyor kımıl kımıl güzel bir animasyon falan hani, bunu samsung' da yapmanın yolu var mı? accuweather eklentisini vs kurdum ama o güzel animasyonlar yok. |