Kurbanda danaya, Ramazanda çizgitageme ortak? - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş Dışı (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=37) +--- Konu Başlığı: Kurbanda danaya, Ramazanda çizgitageme ortak? (/showthread.php?tid=2963) |
Kurbanda danaya, Ramazanda çizgitageme ortak? - BigHillMe - 22/07/2013 ALIM TAMAMLANMIŞTIR BAŞLIK ALIM YAPANLAR İÇİN AÇIK KALMAYA DEVAM EDECEKTİR BİLGİLERİNİZE HALA İLGİLENENLER VARSA BİR TOPLU ALIMDA ONLARIN ORGANİZE ETMESİNİ ÖNERİRİM Arkadaşlar bildiğiniz üzere çizgi tagem 3 yeni set çıkardı eğitim amaçlı kar amacı gütmeden üretlien bu setleri kopyalamaya Niyazi Saral hocamız izin vermiş durumdalar http://market.cizgi.com.tr/product/education/tgm-set1-2-3 şuan bir kampanya var yeni çıkan 3 set birden 75 tlye satılıyor eğer toplanıp alırsak 3 kişi alırsak kişi başına 25 e 5 kişi alırsak 15e gelecek set... +kişibaşı 10tl boş dvd maliyeti sanırım en ucuz burada İlk alan arkadaş kopyalayıp diğer alan arkadaşlara kargolayacak Emeğinin karşılığı olarak orjinal set onda kalacak varmı ortak olmak isteyen kurbanda danaya girer gibi çizgi tageme girelim mi? Almak isteyenler : 1: McOrco 2: mornetto 3: Lijun 4: avsu07 5: emiriko İçerikte yer alan tüm eğitimler, videolar ve teknik/teknolojik dokümanlar kopyalanabilir, dağıtılabilir veya internet ortamında koşulsuz paylaşılabilir. Kurbanda danaya, Ramazanda çizgitageme ortak? - eskiuyemnt - 22/07/2013 2-mornetto Kurbanda danaya, Ramazanda çizgitageme ortak? - BigHillMe - 22/07/2013 teşekkürler ekledim hocam nekadar artarsa ortak okadar hesaplı olur Kurbanda danaya, Ramazanda çizgitageme ortak? - eskiuyemnt - 22/07/2013 (22/07/2013, Saat: 06:56)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: teşekkürler ekledim hocam Katılıyorum. Hepimizin öğrenmesi gereken bilgiler mevcut. Biraz zaman ayırarak daha iyi bilgisayar kullanır ve çocuklarımıza daha iyi eğitim verebiliriz. Kurbanda danaya, Ramazanda çizgitageme ortak? - theunnamed - 22/07/2013 Üstadlar kopyalaması problem değilse torrentten bulabiliriz zaten. Ben bir kısmını buldum biraz daha bakayım 24 DVDyi de buluruz Alıntı:Eğitim Seti DVD 1 Kurbanda danaya, Ramazanda çizgitageme ortak? - BigHillMe - 22/07/2013 12 dvd eskı set vardı yenı set cok genıs bır ıcerıge sahıp hocam daha torrent yok haliyle keske olsa ama kopyalanması ve dagıtılması uretıcı tarafından serbest bırakıldı bizzat Niyazi Saral hocamızdan onay ve izin aldım bu grup alım ve kopyalama için. Kurbanda danaya, Ramazanda çizgitageme ortak? - BigHillMe - 22/07/2013 DVD-1 Microsoft Office 2007 Microsoft Office 2007 Deneme Sınavları Microsoft Office 2010 Microsoft Office 2010 Deneme Sınavları DVD-2 MedyaSoft Adobe CS4 Grafik Tasarımı Eğitimi(Photoshop-Acrobat-Illustrator-Indesign) MedyaSoft Adobe CS4 Grafik Tasarımı Eğitimi Deneme Sınavları DVD-3 MedyaSoft Adobe CS4 Web Tasarımı Eğitimi (Fireworks-Dreamweaver-Flash) MedyaSoft Adobe CS4 Web Tasarımı Eğitimi Deneme Sınavları DVD-4 Adobe CS5 Web Tasarımı (Flash-Actionscript-Dreamwever-Fireworks) Adobe CS5 Web Tasarımı Deneme Sınavları DVD-5 Adobe CS5 Grafik Tasarımı (Photoshop-Acrobat-Illustrator-Indesign) Adobe CS5 Grafik Tasarımı Deneme Sınavları DVD-6 3ds Max 2011 Temel Eğitimi 3ds Max 2011 Temel Eğitimi Deneme Sınavları AutoCad 2011 Temel Eğitimi AutoCad 2011 Temel Eğitimi Deneme Sınavları DVD-7 Joomla! 1.6 Temel Eğitimi Adobe Captivate 5 Temelleri Adobe Captivate 5 Temelleri Deneme Sınavları Visual Studio 2010 Temelleri Visual Studio 2010 Temelleri Deneme Sınavları MySql Veritabanı ve PHP Temelleri MySql Veritabanı ve PHP Temelleri Deneme Sınavları DVD-8 Strata Bilişim Teknolojileri Temelleri Sunuları Strata Bilişim Teknolojileri Temelleri Dokümanı Evde PC Kurulumu Evde Ağ Bağlantısı DVD Set 2 (Bilgisayar Donanım ve Ağ Teknolojileri Elemanı Eğitim Paketi)Paket İçeriği (Kırmızılar yeni eklenen içeriktir) DVD-1 A+ Bilgisayar Teknik Servis Elemanı A+ Bilgisayar Teknik Servis Elemanı Dokümanları A+ Bilgisayar Teknik Servis Elemanı Eğitim Sunumları Sieguntur İleri Teknik Servis Videoları (MasaÜstü) DVD-2 Strata Bilişim Teknolojileri Temelleri Sunuları Strata Bilişim Teknolojileri Temelleri Dokümanı Evde PC Kurulumu Evde Ağ Bağlantısı Cisco Ağ Teknolojileri Eğitimi DVD-3 Professor Messers Network+ Eğitimi Netron TV Cisco Eğitimleri DVD-4 Professor Messer CompTIA A+ 220-802/702 DVD-5 Cisco CCNA Ağ teknolojileri Web Eğitimi DVD-6 A+ İleri Bilgisayar Teknik Servis Elemanı Çizgi Teknik Servis Eğitim Videoları 2007 Çizgi Teknik Servis Eğitim Dokümanları Dizüstü Teknik Servis Dokümanları DVD-7 Professor Messer CompTIA A+ 220-801 Sayısal Devreler Eğitimi Sayısal Devreler Eğitimi Deneme Sınavları DVD-8 Sieguntur İleri Teknik Servis Videoları (Dizüstü) DVD Set 3 (Bilgisayar Mühendisliği Paketi) İçeriği (Kırmızılar yeni eklenen içeriktir) DVD-1 Microsoft Office 2007 Microsoft Office 2007 Deneme Sınavları Microsoft Office 2010 Microsoft Office 2010 Deneme Sınavları DVD-2 Developing Apps for iOS DVD-3 Developing Apps for iOS Lecture Notes Sayısal Devreler Eğitimi Sayısal Devreler Eğitimi Deneme Sınavları Bilgisayar Mimarisi Ders Notları Gömülü Sistemler Dokümanları Java Eğitimleri Java ve JSP Başlangıç Eğitimi Arduino Web Seminer Dizisi DVD-4 ARM Mikrodenetleyici Temelleri ve Programlama Gömülü Linux DVD-5 Gömülü Sistemler ve FPGA Web Seminer Dizisi Mikro Denetleyici Web Seminerleri DVD-6 Professor Messer CompTIA A+ 220-801 DVD-7 Strata Bilişim Teknolojileri Temelleri Sunuları Strata Bilişim Teknolojileri Temelleri Dokümanı Visual Studio 2010 Temelleri Visual Studio 2010 Temelleri Deneme Sınavları MySql Veritabanı ve PHP Temelleri MySql Veritabanı ve PHP Temelleri Deneme Sınavları Evde PC Kurulumu DVD-8 Professor Messer CompTIA A+ 220-802/702 Evde Ağ Bağlantısı Kurbanda danaya, Ramazanda çizgitageme ortak? - avsu07 - 22/07/2013 Bende varım. Kurbanda danaya, Ramazanda çizgitageme ortak? - BigHillMe - 22/07/2013 arkadaşlar daha fazla dvd kaydetmek oldukça fazla zaman alacağından izninizle 5 kişide sonlandırıyorum. gerekli bilgiler başlık altında verilecektir 75/5 15 tl setten payınıza dusen miktar 10 tlde 24 adet boş dvd için payınıza düşen miktar toplam kişibaşı 25 tl Kurbanda danaya, Ramazanda çizgitageme ortak? - BigHillMe - 22/07/2013 siparişi verdim arkadaşlar boş dvd sipariside verdim ikisi elime ulaşır ulaşmaz kopyalayıp ortaklara ileteceğim hepimize hayırlı olsun |