Molton Brown Moisture Rich Shaving Soap incelemesi - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: TIRAŞ SABUNU, TIRAŞ KREMİ VE TIRAŞ SONRASI CİLT BAKIMI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=11) +--- Forum: Tıraş Sabunları (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=12) +--- Konu Başlığı: Molton Brown Moisture Rich Shaving Soap incelemesi (/showthread.php?tid=6570) Sayfalar:
1
2
|
Molton Brown Moisture Rich Shaving Soap incelemesi - Emreozer - 28/10/2015 Herkese merhabalar. İlk inceleme yazımda benim de çok merak ettigim Molton Brown tıraş sabununa yer vermek istedim. İçerik olarak hindistan cevizi yağı bazlı. En önemli vaadi, nemlendirici tarafi ağır basan, cildi dinlendiren ve iyileştiren bir ürün olması. Özenle paketlenmiş ve kalitesini ilk anda hissettiriyor. Diğer tıraş sabunlarina göre oldukça beyaz, çok sert ve hafif kokulu bir ürün. Daha çok narenciye notaları mevcut, altlarda ise vanilya ve çiçek kokuları hissediliyor. Ürünü, Crabtree and Evelyn'in hiç memnun kalmadigim ve sonunda banyo sabunu yaptığım sandalwood sabun kabına yerlestirdim, harika bir şekilde oturdu. Oldukça kısa bir sürede (yaklaşık 15-20sn) köpük, krema kıvamında ve 3 geçişi mümkün kılacak sekilde oluştu. Genelde yüzde köpurtmeyi tercih ettiğinden yoğunluk beni oldukça tatmin etti. Köpürtmenin ardından koku biraz daha hissedilir noktaya geldi, ancak bu sabun öyle buram buram kokan ve parfüm şişesi açmışsınız gibi bir ürün kesinlikle değil. Harika bir kokusu var ancak derinden ve sakin... Yüzde köpürtme yaptığımda oldukça konforlu, süzme yoğurt kıvamında ve kaygan. Gerçekten çok konforlu bir tıraş oldu, rahatlıkla 3 perde tirasa imkan verdi. Tıraş ardından hafif bir koku yüzümde kalmaya devam etti ve sanki nemlendirici sürülmüş gibi yumuşak bir cilt bıraktı. Fiyatı su anda 50 TL ve Ingiltere fiyatıyla neredeyse aynı. Bu urunu rahatlıkla herkese tavsiye ederim. Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk Cvp: Molton Brown Moisture Rich Shaving Soap incelemesi - Eskiuyebyr - 28/10/2015 İnceleme için teşekkürler @Emreozer, elinize sağlık. MWF kullandınız mi bilmiyorum,kullandiysaniz kiyaslayabilir misiniz? Cvp: Molton Brown Moisture Rich Shaving Soap incelemesi - Chinaski - 28/10/2015 Güzel inceleme için teşekkürler @Emreozer hocam, devamı da gelir umarım. Bu sabun da merak ettiğim bir sabun elimdeki stok bir miktar erirse almayı düşünüyorum. Sizin ilerdeki yorumlarınız da bizim açımızdan önemli o yüzden, sıhhatler olsun Cvp: Molton Brown Moisture Rich Shaving Soap incelemesi - Hellhound - 28/10/2015 İnceleme için teşekkürler. Kullandığınız diğer üst düzey ürünlerle kıyaslayabilir misiniz? Geçenlerde Harvey Nichols'ta niyetlenip kasesiyle birlikte fiyatını görünce koşarak uzaklaşmıştım Cvp: Molton Brown Moisture Rich Shaving Soap incelemesi - Emreozer - 28/10/2015 @bayercy MWF ile kiyasladigimda performans olarak ta koku olarak ta bir tık yukarıda. Ayrıca her ikisi de çok severek kullandığım ürünler. Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk Cvp: Molton Brown Moisture Rich Shaving Soap incelemesi - Emreozer - 28/10/2015 @hellhound @chinaski çok teşekkürler. @hellhound ben her ne kadar tıraş sabunlarını kaseleriyle almaya çalışsamda bu gerçekten gereksiz ve pahalı gelmişti. Sabunu tek başına internet sitesinden almanızı tavsiye ederim. Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk Cvp: Molton Brown Moisture Rich Shaving Soap incelemesi - izbe - 28/10/2015 (28/10/2015, Saat: 12:10)Emreozer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @bayercy MWF ile kiyasladigimda performans olarak ta koku olarak ta bir tık yukarıda. İnceleme için teşekkürler. Bu cümleniz itibari ile artık ürün benim de dikkatimi çekti. Cvp: Molton Brown Moisture Rich Shaving Soap incelemesi - btoprak - 28/10/2015 Elinize sağlık sayın Emreozer güzel bir inceleme, teşekkür ederiz. Cvp: Molton Brown Moisture Rich Shaving Soap incelemesi - mavi - 28/10/2015 Merak edilen bir sabundu. Güzel bir inceleme olmuş, teşekkürler. Cvp: Molton Brown Moisture Rich Shaving Soap incelemesi - 1912 - 28/10/2015 MWF bitmek üzereyken iyi oldu bu. Teşekkürler |