![]() |
Ağaçlar, Bitkiler, Tarım - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş Dışı (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=37) +--- Konu Başlığı: Ağaçlar, Bitkiler, Tarım (/showthread.php?tid=8263) |
RE: Ağaçlar, Bitkiler, Tarım - FurkanErdem - 21/06/2017 (21/06/2017, Saat: 23:01)msakalli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @SumNauta çok merak ettiğim bir husus var, sakıncası yoksa açıklarsanız sevinirim. Bu kadar uğraşı, hobi, kitap okuma vs. için bu kadar vakti nasıl buluyorsunuz Allah aşkına? (21/06/2017, Saat: 23:12)Serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: +1 +1 Uzun süredir merak ettiğim bir konu ![]() Hakikaten bu kadar hobiyi 1 güne nasıl sığdırabiliyorsunuz üstadım ![]() İşsiz olsam bile, sizin yaptıklarınızı bir günde yapmam imkansız ![]() Ağaçlar, Bitkiler, Tarım - SumNauta - 21/06/2017 Ya bir gerçeği açıklamam farz oldu. Biz tek yumurta 5'izi kardeşleriz, onların okudukları kitapları ve meraklı oldukları hobileri de kendi adıma yazıyorum ![]() ![]() Sent from my iPad using Tapatalk Ağaçlar, Bitkiler, Tarım - SumNauta - 21/06/2017 (21/06/2017, Saat: 23:18)FurkanErdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: +1 Hepsini 1 günde yapmıyoruz, beşizler olarak kitap okuma ve hobi uğraşlarını günlere böldük, ama ben her gün kitap okuyorum ![]() Sent from my iPad using Tapatalk Ağaçlar, Bitkiler, Tarım - Nani Kuş - 21/06/2017 (21/06/2017, Saat: 23:30)SumNauta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ya bir gerçeği açıklamam farz oldu. Biz tek yumurta 5'izi kardeşleriz, onların okudukları kitapları ve meraklı oldukları hobileri de kendi adıma yazıyorum Hahhaaa Şefik ağabey ![]() Zamanı verimli kullanma konusunda çok iyisiniz . Komşularımız zannedersem günlük rutininizi de merak ediyorlar . Ağaçlar, Bitkiler, Tarım - SumNauta - 21/06/2017 ..... Ağaçlar, Bitkiler, Tarım - SumNauta - 21/06/2017 (21/06/2017, Saat: 23:49)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hahhaaa Şefik ağabey Sağolasın Devrim'ciğim....günlük rutinimi açıklamaya toplum henüz hazır değil ![]() ![]() Sent from my iPad using Tapatalk RE: Ağaçlar, Bitkiler, Tarım - FurkanErdem - 22/06/2017 (21/06/2017, Saat: 23:34)SumNauta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hepsini 1 günde yapmıyoruz, beşizler olarak kitap okuma ve hobi uğraşlarını günlere böldük, ama ben her gün kitap okuyorum ![]() ![]() RE: Ağaçlar, Bitkiler, Tarım - marek - 25/08/2017 ![]() İlginç Bilgiler Dünya üzerinde milyarlarca bitki çeşidi, her birinin farklı özellikleri var. Peki en ilginç olanları hangileri? İşte o bilgiler: 1 - Dünya üzerinde gül türlerinin yüzde 80’i Asya kökenlidir. [img] ![]() 2 -Salatalık aslında bilimsel açıdan sebze değil, meyvedir. [img] ![]() 3 - Meşe ağaçlarına diğer tüm ağaçlardan daha fazla şimşek düşer. Belki de bu yüzden eski Yunanlılar’da meşe ağacı şimşek ve gök gürültüsü Tanrısı Zeus’un ağaçları olarak kabul görürdü. [img] ![]() 4 - Ağaçların gövdesi ile dalları aynı açıyla dururlar ve bu açı, ağaç yapraklarının ana damarları ile yan damarları arasındaki açının aynısıdır. [url= ![]() 5 - Sekoya Ağacı'nın kabuğu alev geçirmezdir. Sekoya ormanlarında çıkan yangınlar ağaçların içinde olup biter! [url= ![]() RE: Ağaçlar, Bitkiler, Tarım - marek - 25/08/2017 Şefik abi kadar derine inemedim ama bu başlıkları da öksüz bırakmayalım. RE: Ağaçlar, Bitkiler, Tarım - kral arthur - 25/08/2017 (25/08/2017, Saat: 18:05)marek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şefik abi kadar derine inemedim ama bu başlıkları da öksüz bırakmayalım. Selamlar komşum, Güzel bir paylaşım oldu değişik yeni bilgiler öğrendim sayenizde. |