Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Serjames - 20/02/2017
Çok beğendim , diğer arkadaşların fırçaları da hayırlı olsun . Güle güle kullanırız inşallah ..
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - FurkanErdem - 20/02/2017
Tüm arkadaşların Fs fırçaları hayırlı olsun.
Ayrıca @candova ve @Men-Sup yeni ürünleriniz hayırlı olsun.
İyi günlerde kullanın inşallah.
(20/02/2017, Saat: 22:02)FurkanErdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm arkadaşların Fs fırçaları hayırlı olsun.
Ayrıca @candova ve @Men-Sup yeni ürünleriniz hayırlı olsun.
İyi günlerde kullanın inşallah.
Komşum hayırlı olsun fırçan güle güle kullanırsın inşallah .
İncelemeyi unuttum sanma
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - FurkanErdem - 20/02/2017
Teşekkür ederim @serjames komşum, senin fırça da hayırlı olsun
İnceleme aklımda, hafta sonu inşallah yapacağım.
@msakalli üstadım fırça inceleme konusunda çıtayı iyice yükseltti, benimki yanında çok sönük kalacak, biliyorum
Akşam eve gelince biraz inceledim, kalitesi beklediğimden iyi. Ufak bir köpürtme yaptım, omurgası hoşuma gitti.
Teşekkür ederim komşum
Elinden geldiği kadar
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - msakalli - 20/02/2017
(20/02/2017, Saat: 22:32)FurkanErdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @msakalli üstadım fırça inceleme konusunda çıtayı iyice yükseltti, benimki yanında çok sönük kalacak, biliyorum
Estağfurullah komşum, tüm incelemelerin foruma önemli ölçüde katkısı olacaktır
Tüm arkadaşların yeni ürünleri hayırlı olsun. Bu vesileyle incelemelerin artmasını bekliyoruz
RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - FurkanErdem - 20/02/2017
(20/02/2017, Saat: 22:43)serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim komşum
Elinden geldiği kadar
(20/02/2017, Saat: 22:44)msakalli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Estağfurullah komşum, tüm incelemelerin foruma önemli ölçüde katkısı olacaktır
Tüm arkadaşların yeni ürünleri hayırlı olsun. Bu vesileyle incelemelerin artmasını bekliyoruz Kesinlikle öyle üstadım Bu tür incelemeler foruma canlılık katar ve forumu renklendirir.
En Son Ne Aldınız ? - rating - 21/02/2017
Tüm komşularımın fırçaları, kremleri, sabunları hayırlı olsun.
@Men-Sup komşum o yorumu bende okumuş ve ürünü takibe almıştım. Güle güle kullanın, yorumlarınızı bekleriz nereden ve kaça aldınız peki?
En Son Ne Aldınız ? - Men-Sup - 21/02/2017
Shaving shack sitesinden (Londra'ya giden arkadaşıma) sipariş verdim. 9£ +5£ hızlı kargo
En Son Ne Aldınız ? - rating - 21/02/2017
Teşekkür ederim hızlı cevap için komşum. Fiyatı da iyiymiş.
|