Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Tahir - 23/02/2017
@chevalier üstad iyi günlerde kullanın..
En Son Ne Aldınız ? - marek - 23/02/2017
(23/02/2017, Saat: 13:25)Tahir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @marek komşum Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın..
Teşekkür ederim ,daha güzelleri senin olsun komşum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - chevalier - 23/02/2017
(23/02/2017, Saat: 13:32)Tahir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @chevalier üstad iyi günlerde kullanın..
Tesekkur ederim. Denemek isterseniz, yarisini kesip gonderebilirim Nisan ortasi gibi.
En Son Ne Aldınız ? - Nani Kuş - 23/02/2017
Uzun zamandır peşinde olduğum ve merak ettiğim sabunu alımımında ki yardımlarından @GartBnx komşuma teşekkürler . Komşum bağımlılık yaptı bile . Aldığıma ve aldırdığıma kesinlikle pişman değilim .
En Son Ne Aldınız ? - DeaKeN - 23/02/2017
(23/02/2017, Saat: 14:35)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Uzun zamandır peşinde olduğum ve merak ettiğim sabunu alımımında ki yardımlarından @GartBnx komşuma teşekkürler . Komşum bağımlılık yaptı bile . Aldığıma ve aldırdığıma kesinlikle pişman değilim .
Güzel günlerde kullanın üstat
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - DeaKeN - 23/02/2017
(23/02/2017, Saat: 11:56)chevalier Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Güle güle kullanın komşum
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - korgunv - 23/02/2017
(23/02/2017, Saat: 14:35)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Komşum güle güle kullan. İçinden camembert peyniri çıkacak gibi duruyor. İnsana yeme isteği verecek kadar güzel olmalı.
(23/02/2017, Saat: 11:56)chevalier Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Güle güle kullanın komşum. Kokusu hakkında bir fikir verirseniz sevinirim.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - chevalier - 23/02/2017
@DeaKen @korgunv tesekkur ederim.
@korgunv komsum deneyince tam tecrubemi yazarim. Amerikan berber salonu kokusu baz alinarak olusturuldu, klasik bir kokudur diye bahsedildigi icin aldim, cok kokusunu incelemeden. Genelde yuksek not aliyor. Simdi koklayinca kutusunda karanfil, odunsu ve hafif arkada cicegimsi bir koku aliyorum.
Ureticinin sitesinde soyle yaziyor;
"American Blend is Fine Accoutrement's flagship fragrance and quite literally captures the scent of shaving. Reminiscent of traditional canned shaving foam, the scent was Inspired by YSL Rive Gauche Pour Homme (2003) and consists of a Fern base accented by geranium , lavender , oakmoss, patchouli, and a hint of Gaiac wood."
Bahsettikleri parfum u bilmedigim icin Fragrantica adli sitede baktim. Birisi soyle yazmis: "Super sexy night scent.Manly and clean with great silage and lasting power."
(23/02/2017, Saat: 16:50)chevalier Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @DeaKen @korgunv tesekkur ederim.
@korgunv komsum deneyince tam tecrubemi yazarim. Amerikan berber salonu kokusu baz alinarak olusturuldu, klasik bir kokudur diye bahsedildigi icin aldim, cok kokusunu incelemeden. Genelde yuksek not aliyor. Simdi koklayinca kutusunda karanfil, odunsu ve hafif arkada cicegimsi bir koku aliyorum.
Ureticinin sitesinde soyle yaziyor;
"American Blend is Fine Accoutrement's flagship fragrance and quite literally captures the scent of shaving. Reminiscent of traditional canned shaving foam, the scent was Inspired by YSL Rive Gauche Pour Homme (2003) and consists of a Fern base accented by geranium , lavender , oakmoss, patchouli, and a hint of Gaiac wood."
Bahsettikleri parfum u bilmedigim icin Fragrantica adli sitede baktim. Birisi soyle yazmis: "Super sexy night scent.Manly and clean with great silage and lasting power."
Sağolasın komşum, tam tahmin ettiğim gibi. Ben de sıklıkla iş gereği GCC ülkelere gidiyorum, eğer İmpa'ya gelmezse oralardan alırım. Yıl başından beri 3 farklı ülke 7 değişik krem aldım, olsun beklemede kalabilirler. Bende senin Maca Root hesap Barbaros Guava sabunu bitirmeye çalışıyorum .
|