Cvp: Günün Tıraşı - neoromancer - 20/12/2015
Günün Tıraşı - utunc - 20/12/2015
@btoprak üstad sizler varken benim gibi çömez eline yüzüne bulaştırır . Birde daha bir kaç kez kullandığımdan iyice tanımadan değerlendirme yapmak istemiyorum. Yoksa @ihtilaf üstadtan talimatı aldım
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cvp: Günün Tıraşı - ihtilaf - 20/12/2015
(20/12/2015, Saat: 19:43)utunc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @btoprak üstad sizler varken benim gibi çömez eline yüzüne bulaştırır . Birde daha bir kaç kez kullandığımdan iyice tanımadan değerlendirme yapmak istemiyorum. Yoksa @ihtilaf üstadtan talimatı aldım
Sabırsızlıkla bekliyorum üstad incelemenizi
Bu arada tüm ekipman ve ürünler harika duruyor kupadaki U da öyle
Cvp: Günün Tıraşı - btoprak - 20/12/2015
(20/12/2015, Saat: 19:42)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @btoprak, slant için baskül,metre ve çekiç tedarik edildiyse inceleme için geri sayalım artık
Üstad hassas kumpas var, bir tartı var ama hassas değil beni bile doğru tarttığından emin değilim .
Evdeki çekiçleri komşuya hediye mi etseydim napsaydım, gidiyor bizim slant. Ah kim dedi btoprak sana yamuk başlı makine al diye .
(20/12/2015, Saat: 19:43)utunc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @btoprak üstad sizler varken benim gibi çömez eline yüzüne bulaştırır . Birde daha bir kaç kez kullandığımdan iyice tanımadan değerlendirme yapmak istemiyorum. Yoksa @ihtilaf üstadtan talimatı aldım
Slant ihalesini size aktaramadık, yakaladı yine paçadan ihtilaf üstad . Neyse Razorock hakkındaki görüşlerinizi merakla bekliyoruz üstad .
Günün Tıraşı - utunc - 20/12/2015
Çok teşekkürler @ihtilaf üstad. Beğenmenize çok sevindim.
Cvp: Günün Tıraşı - candova - 20/12/2015
Pazar akşamı tıraşı gelsin
Cvp: Günün Tıraşı - ihtilaf - 20/12/2015
(20/12/2015, Saat: 20:10)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstad hassas kumpas var, bir tartı var ama hassas değil beni bile doğru tarttığından emin değilim .
Evdeki çekiçleri komşuya hediye mi etseydim napsaydım, gidiyor bizim slant. Ah kim dedi btoprak sana yamuk başlı makine al diye .
@btoprak
İşe giderken bir kuyumcuya uğrayın tartıversin sarraf efendi
Bozdursam kaç Cumhuriyet altını eder diye de sorun
Cvp: Günün Tıraşı - OnLyTNT - 20/12/2015
EJ tıraş öncesi
Merkur 39c
Bic Astor Stainless
Cella
Omega 10029
Zaza şap
Clubman Pinaud klasik
Nivea Coolkick
Üç perdede, çok keyifli güzel bir tıraş oldu. Nivea 1-2 kullanımlık kaldı, bitecek sonunda .
(20/12/2015, Saat: 20:56)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @btoprak
İşe giderken bir kuyumcuya uğrayın tartıversin sarraf efendi
Bozdursam kaç Cumhuriyet altını eder diye de sorun
Bozdurur muyum hiç üstadım, 2 aydır bekliyorum ben onu, 10 gün İstanbul'da dolaştı kangren etti zaten. O bizim kıymetlimis .
|