En Son Ne Aldınız ? - mhilmipaydas - 24/02/2017
(24/02/2017, Saat: 16:11)marek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @mhimipaydas hayırlı olsun güzel günlerde ,güle güle kullanın....
Çok teşekkür ederim
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Tahir - 25/02/2017
Sevgili Geltir komşularım, @bayercy Ercan üstadın güzel ve sürpriz cevabı Günün tıraşında gördüğüm "Pitralon" ile ilgili bir soruma @bayercy komşunun ayrıntılı açıklaması "Pitralon ve yanında Vergulde Hand sabun". Ercan kardeşim hepsini ilk defa sayenizde kullanıyorum, ince düşünceniz, güzel hediyeleriniz ve zahmetiniz için çok çok teşekkürler..
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Eskiuyebyr - 25/02/2017
@Tahir
Üstadim rica ederim, önemli değil. Güle güle kullanın.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - kral arthur - 25/02/2017
Selamlar
En son iki adet Jaguar 1071 bir adet Zaza f03 sakal fırçası aldım.
Herkese keyifli tıraşlar...
En Son Ne Aldınız ? - ahraz - 25/02/2017
Sayın @kalantorxl Sinan Bey'in hediyesi.Zdrave kremi araştırdığımı görünce benimle temasa geçti kendisi.Kıymetli eşi,hanımefendi inim günüm araştırıp bulmuş,illa göndermek istemişler.Böyle bir gönül zenginliği bulmak çok zor bu devirde.Hem kendisine hem de kıymetli eşine teşekkür ederim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En Son Ne Aldınız ? - ahraz - 25/02/2017
Her zamanki muhteşem sunumu ile Razorus'dan FS. En seksi fırçayı bana ayırdığı için sevgili @Noyan a huzurunuzda bir kere daha teşekkür ederim.Sap tasarımına bayıldım.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - CMO05 - 25/02/2017
İnce belli daha ziyade güzel geçti içinden be üstadım
Güzel günlerde sıhhatle kullanın.
(25/02/2017, Saat: 15:32)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Her zamanki muhteşem sunumu ile Razorus'dan FS. En seksi fırçayı bana ayırdığı için sevgili @Noyan a huzurunuzda bir kere daha teşekkür ederim.Sap tasarımına bayıldım.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Serjames - 25/02/2017
(25/02/2017, Saat: 01:18)Tahir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sevgili Geltir komşularım, @bayercy Ercan üstadın güzel ve sürpriz cevabı Günün tıraşında gördüğüm "Pitralon" ile ilgili bir soruma @bayercy komşunun ayrıntılı açıklaması "Pitralon ve yanında Vergulde Hand sabun". Ercan kardeşim hepsini ilk defa sayenizde kullanıyorum, ince düşünceniz, güzel hediyeleriniz ve zahmetiniz için çok çok teşekkürler..
Bu pitralondan bende bir tane alacağım . Ama nereden temin ediyorsunuz ? Impada var diye hatırlıyordum . Aradım yokmuş meğer .
@ahraz komşum gerçekten çok güzel, rengi de tasarımı kadar güzel..güle güle ve keyifle kullan kardeşim yakışır size
@serjames komşum bende bilmiyorum bu gün İmpa'daydım Mustafa beye bende sordum hiç gelmemiş. Ben koku ve nemlendirmesini çok beğendim. Sağolsun @bayercy komşumuza.
|