Cvp: Günün Tıraşı - koolandgang - 23/12/2015
Hemşehrim nasıl kullanıyorsun bu Floid'i bu hava da ya.Beni ev de üşütüyor resmen.
Bir de bu proraso pre-shave'i ne zaman sürsem ağlıyorum
Cvp: Günün Tıraşı - ynspektas - 23/12/2015
plissoft sentetik
cella
merkur progress
astra yesil(1)
crystal sap
Loccitane cade balm
Cvp: Günün Tıraşı - GartBnx - 23/12/2015
Cvp: Günün Tıraşı - korgunv - 23/12/2015
Sıhhatler olsun. Barbaros çok asil görünüyor resimde.
Günün Tıraşı - mirzacem - 23/12/2015
Iki gunluk tirasim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cvp: Günün Tıraşı - naayi - 23/12/2015
(23/12/2015, Saat: 10:38)Turhan84 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Edwing Jagger Preshave
Thater 4125/3
Feather SS Straight Razor
TOBS avokado
Pinaud Clubman Classic
Loccitane Cade Balm
Turhan hocam daha önce soruldu mu bilmiyorum, elindeki Thater vs Manchurian yorumun nasil olur?
Günün Tıraşı - Turhan84 - 23/12/2015
@naayi, hocam her ikiside kaliteli fırçalar. Ama manchurian bi tık daha üst seviye diyebilirim. Yüzde İpeksi bir dokunuşu var ve farkını hissettiriyor. Ama bu thater in iyi fırça olmadıgı şeklinde anlaşılmasın.
Günün Tıraşı - totto - 24/12/2015
Bu aralar cella bitsin diyerekten semogue ile yüzde köpürteyim dedim ama 2 perdede operasyon tamamlanınca umutlarım tükendi
Şaka bir yana keyifli bir tıraş oldu, herkese sıhhatler olsun. İyi geceler....
Cvp: Günün Tıraşı - dikdik_s - 24/12/2015
@koolandgang
Abi normalde mentollu seyleri pek sevmem ama floid in kokusuna hastayım diye herhalde, mentolu beni rahatsız etmiyor.
Bilen arkadaslar vigorosso/ genuine/ blue arasında mentol oranı sıralaması nasıl, hangisinde daha az soyleyebilirse sevinirim. Nerden sürmek aklıma geldi dersen dün BadgerBlade e 2015 yılı aftershave i secilmis onu gordum. Zaten bu aralar agırlıklı onu kullanıyordum. Hadi yine floid gidelim bugun de dedim.
Proraso preshave i seviyorum. Kırmızısınıda bir ara denemek istiyorum. Elimde simdilik bu var. Kullanıyorum her tıraş.
@mirzacem
Dostum, solda ki resimdeki makine nedir açık taraklı, 15C mi? Eger oyle ise nasıl memnunmusun?
Cvp: Günün Tıraşı - Saltuk - 24/12/2015
@dikdik_s abi proraso kirmizinin kokusu gayet hos, tiras sonrasi surdugunde de epey kaliyor kokusu.
|