Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Noyan - 26/02/2017
(25/02/2017, Saat: 15:32)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Her zamanki muhteşem sunumu ile Razorus'dan FS. En seksi fırçayı bana ayırdığı için sevgili @Noyan a huzurunuzda bir kere daha teşekkür ederim.Sap tasarımına bayıldım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne demek @ahraz komşum. Bu sap şekline ben de bayıldım; hatta FS'in lansman modeli olarak seçtim Keyifli günlerde kullanman dileğiyle...
En Son Ne Aldınız ? - ahraz - 26/02/2017
@marek @FurkanErdem Teşekkür ederim arkadaşlar,daha güzelleri sizlerin olsun. @Noyan İsabet olmuş dostum,sap tasarımı Harika,elime çok güzel oturdu.Tekrar tebrik ediyorum seni,çok güzel bir iş başardın.
En Son Ne Aldınız ? - ahraz - 26/02/2017
@kalantorxl Diğerine göre daha yumuşak ve emilim hızlı.Nemlendirmesini beğendim.Yakında ikisi ile birlikte bir inceleme yapacağım.Tekrar çok teşekkür ederim.
En Son Ne Aldınız ? - rating - 27/02/2017
@ahraz güle güle kullan, fırça yorumu bekliyorum müsait olduğunda
En Son Ne Aldınız ? - ahraz - 27/02/2017
@rating En kısa zamanda abi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - dikdik_s - 27/02/2017
Ahraz hayırlı olsun kardesim. Keyifli tıraslar gecirmen dilegiyle.
En Son Ne Aldınız ? - ahraz - 27/02/2017
@dikdik_s Teşekkür ederim Abi
En Son Ne Aldınız ? - Men-Sup - 02/03/2017
Kutuyu elime alınca "Bu makine gerçekten ağırmış, nasıl başa çıkıcam " diye korktum. Bir açtım ki meğersem kazan doğurmuş.. @Rocnel Murat Bey'e hızlı teslimat ve stand hediyesi için teşekkür ediyorum...
(Not: SE50 standsız da ağır bir alet, yanlış anlaşılmasın)
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Tahir - 02/03/2017
@Men-Sup komşum, Sevgili Ediz kardeşim iyi günlerde güle güle kullan yeni konuştuk çabuk gelmiş
En Son Ne Aldınız ? - DeaKeN - 03/03/2017
(02/03/2017, Saat: 22:29)Men-Sup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kutuyu elime alınca "Bu makine gerçekten ağırmış, nasıl başa çıkıcam " diye korktum. Bir açtım ki meğersem kazan doğurmuş.. @Rocnel Murat Bey'e hızlı teslimat ve stand hediyesi için teşekkür ediyorum...
(Not: SE50 standsız da ağır bir alet, yanlış anlaşılmasın)
Güle güle kullanın
|