Cvp: Günün Tıraşı - bayindirh - 25/12/2015
(24/12/2015, Saat: 20:50)manilafortuna Adlı Kullanıcıdan Alıntı: http://www.amazon.com/Weishi-Safety-Razor-Travel-Blades/dp/B001D4Z87W
Weishi bu mudur üstad?
@manilafortuna hocam, Wieshi'yi şuradan ucuza temin edebilirsin. Weishi dediğimiz makine kalite kalite, verdiğim linkler en üst seri için:
Weishi siyah krom
Weishi mat krom
Weishi parlak krom
Daha önce de söylediğim gibi EJ/Mühle 89 ya da önerilen diğer makineleri de tercih edebilirsin. Hepsi oldukça güzeller. EJ ve Mühle Weishi'den kalite olarak yukarıda makineler. Yalnız, eğer koleksiyon gibi hayallerin varsa, öncelikle bir makineye alışana kadar tıraş makinesi biriktirmeyi ertelemen yararlı olabilir
Günün Tıraşı - onurcakmak - 25/12/2015
@bayindirh bu aletin ming-shi aletten bir farkı var mı performans olarak? Arkadaş beklemeden impadan hemen alırdı bir tane.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cvp: Günün Tıraşı - dikdik_s - 25/12/2015
@onurcakmak
Abi ben soracaktim ayni soruyu sen davranmissin. Kullandigim aletler degil ama bende merak ettim cevabini
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 25/12/2015
Bu DE aleti kullandıkça daha çok seviyorum, MEM jiletle birlikte iki perdede muhteşem bir tıraş oldum. Haftanın son iş gününe çok güzel bir başlangıç oldu. MEM jilet bir günlük sakal için bana yeterli keskinlikte ve çok konforlu geldi.
- Truefitt&Hill No:10 Finest krem
- Omega 621 silvertip fırça
- Vintage bakelite DE
- MEM tıraş bıçağı
- Truefitt&Hill No:10 AS balm
Cvp: Günün Tıraşı - bayindirh - 25/12/2015
@dikdik_s, @onurcakmak hiç ming-shi kullanmadım. Ben Timor kullanıyorum (kendisi Weishi ile neredeyse aynı makine) ve İmpa'dan aldığım Timor çok mild olduğu ve kaliteli olduğu için Weishi de kendisine uygun olabilir diye düşündüm.
Timor önermeye de çekindim, maliyeti ilk makine için kendisine fazla gelebilir mi diye düşündüm.
Badger and Blade'de Weishi'lerin gereksiz mild olduğunu söylüyorlar ancak; ben açısı bulunduğunda efektif makineler olduğunu düşünüyorum her gün Timor ile tıraş olan biri olarak.
Cvp: Günün Tıraşı - izbe - 25/12/2015
- T&H No:10 finest krem
- Ch2 Best
- Gilette Sensor Excel Kartuş
- Est Kolonya
@Mancho Hocam ve @ferhat1905 Hocam ın tavsiyeleri ile gillette sensor ile ilk denememi yaptım. Şaşırtıcı biçimde memnun kaldım. Gerçekten de 3-5 bıçaklıların kazıma hissinden uzak güzel bir tıraş oldu. Tek memnun kalmadığım nokta çok fazla duyduğum kartuştan gelen çıtırdama sesi oldu.
Bu arada T&H No:10 hakikaten parasını hakeden bir ürün. Stoklanası.
Cvp: Günün Tıraşı - mancho - 25/12/2015
(25/12/2015, Saat: 11:26)izbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
- T&H No:10 finest krem
- Ch2 Best
- Gilette Sensor Excel Kartuş
- Est Kolonya
@Mancho Hocam ve @ferhat1905 Hocam ın tavsiyeleri ile gillette sensor ile ilk denememi yaptım. Şaşırtıcı biçimde memnun kaldım. Gerçekten de 3-5 bıçaklıların kazıma hissinden uzak güzel bir tıraş oldu. Tek memnun kalmadığım nokta çok fazla duyduğum kartuştan gelen çıtırdama sesi oldu.
Bu arada T&H No:10 hakikaten parasını hakeden bir ürün. Stoklanası.
Sıhhatler olsun, beğenmenize sevindim izbe üstat
Cvp: Günün Tıraşı - izbe - 25/12/2015
(25/12/2015, Saat: 11:27)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun, beğenmenize sevindim izbe üstat
Ben teşekkür ederim Mancho hocam. Geç kalıp ta DE ye zaman ayıramayacağım zamanlarda kullanabileceğim güzel bir kartuş almış oldum sayenizde. KArtuşlara karşı bir önyargım yok ama dediğiniz gibi bu biraz farklı. Gerçekten konforlu ve temiz tıraş veriyor.
Günün Tıraşı - ferhat1905 - 25/12/2015
(25/12/2015, Saat: 11:30)izbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben teşekkür ederim Mancho hocam. Geç kalıp ta DE ye zaman ayıramayacağım zamanlarda kullanabileceğim güzel bir kartuş almış oldum sayenizde. KArtuşlara karşı bir önyargım yok ama dediğiniz gibi bu biraz farklı. Gerçekten konforlu ve temiz tıraş veriyor.
Beğenmenize sevindim @izbe hocam. Belirttiğiniz gibi fazla zamanım olmadığında imdat çekici gibi.
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Cvp: Günün Tıraşı - ts9funk - 25/12/2015
1. Muhle R41
2. Polsilver
3.tobs caderwood
4.tipsoft porsuk
5.rebul atelier ice
6.speick balm
Tobss gerçekten çok güzel bir krem ve parasının hakkını veriyor,parasının hakkını veren bir başka ürün ise rebul. Kokusu tüm gün boyunca devam ediyor.
|