RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Chinaski - 07/03/2017
(07/03/2017, Saat: 11:36)FurkanY Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Chinaski @msakalli @Men-Sup güzel günlerde kullanın. Teşekkürler komşum.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - dikdik_s - 07/03/2017
@Chinaski
Mustafa Bey bazı urunleri kendine saklıyor, web sitesinde bazı urunler yok, dukkana gidene cıkarıyor gizlice tezgah altından
Diger tum arkadasların yeni urunleri hayırlı olsun.
Dostum @Ahraz incelik yapıp bana bir hediye gondermis, necef tası yoktu bende, cok begendim ve cok sevindim. Huzurunuzda tekrar tesekkur ediyorum. Uzun bir zaman evde elimden dusurmeyecegim.
En Son Ne Aldınız ? - ahraz - 07/03/2017
Güzel günlerde kullan Abi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Tahir - 07/03/2017
@dikdik_s Serdar kardeşim çok güzel rengide duruşuda iyi günlerde kullan dostum @ahraz inceliğinin yanında zevklide Caner kardeşimiz.
Bu gün Mustafa beyle kullağınızı çınlattık sizde onu anmışsınız Serdar komşum! tezgah altı konusunda haklısınız Bende güzel bir edc buldum "Acqua di Parma"
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - dikdik_s - 08/03/2017
@Tahir
İstanbulu hic ama hic ozlemiyorum izmirden sonra, tek ozledigim, 7 gobek istanbulluyuz, e tum tanıdık akraba, dukkan vs. orada kaldı. İmpaya gittik vs. deyince icim cız etmiyor degil. Yakın zamanda gorusmek dilegiyle diyelim baska diyecek bisey yok. Acqua n hayırlı olsun kardesim.
Ben en son tutaste den bir suru parfum soyledim. kafama gore ortaya karısık takılıyorum bugunlerde
En Son Ne Aldınız ? - Men-Sup - 08/03/2017
@Tahir abime şık hediyesi için buradan da teşekkür ediyorum..çok güzel bir lime kokusu var..
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - FurkanY - 08/03/2017
İmpa kuzuları bunlar. Mustafa beye buradan da teşekkürü borç bilirim.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Tahir - 09/03/2017
@Men-Sup Ediz kardeşim iyi günlerde keyifle kullan
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - GartBnx - 09/03/2017
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - izbe - 09/03/2017
Sap harika gorunuyor gule gule kullan Burak hocam. Knot sentetik mi?
|