Cvp: En Son Ne Aldınız ? - dikdik_s - 19/03/2017
@Ümit Bilgi
Hayırlı olsun guzel urunlerden olusan bir takım olmus. Guzel tıraslar gecirmeniz dilegiyle.
En Son Ne Aldınız ? - Men-Sup - 19/03/2017
Whipped Dog fırçam ve italianbarber siparişlerime kavuştum..Fırça, kabarcikli naylona bir kat sarılıp kağıt zarfa konmuş..bu kadar yolu kırılmadan geldiğine göre sağlam bi fırça galiba...
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - bleak - 19/03/2017
Hepinize çok teşekkürler.
En Son Ne Aldınız ? - DeaKeN - 19/03/2017
@Men-Sup güle güle kullanın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En Son Ne Aldınız ? - Aersin - 20/03/2017
Selamlar
Parlak mı olsa, polisajlı mı olsa , kumlu mu olsa vs diye düşünürken Murat Bey bana bir süpriz yapmış, çok beğendim
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - rocnel - 20/03/2017
(20/03/2017, Saat: 17:27)Aersin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamlar
Parlak mı olsa, polisajlı mı olsa , kumlu mu olsa vs diye düşünürken Murat Bey bana bir süpriz yapmış, çok beğendim
Güle güle kullanın, fotoğraflar gayet güzel olmuş Bu arada arkadaki Marshal marka radyo gibi bir kutu yapsaymışız çok güzel olurmuş, şimdi fark ettim
Siyah mat titanyum kaplama gayet güzel durdu, deneme amaçlı yapmıştım, sadece bir tane var o da Alper beyde.
Paylaşayım instagramda
En Son Ne Aldınız ? - Aersin - 20/03/2017
(20/03/2017, Saat: 17:32)rocnel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güle güle kullanın, fotoğraflar gayet güzel olmuş Bu arada arkadaki Marshal marka radyo gibi bir kutu yapsaymışız çok güzel olurmuş, şimdi fark ettim
Siyah mat titanyum kaplama gayet güzel durdu, deneme amaçlı yapmıştım, sadece bir tane var o da Alper beyde.
Paylaşayım instagramda
Fotoğraflarımız telefon kalitesinde olup filtre içermemektedir
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - FurkanErdem - 20/03/2017
Hayırlı olsun @Aersin komşum, iyi günlerde kullanın inşallah.
En Son Ne Aldınız ? - FurkanErdem - 20/03/2017
.....
RE: En Son Ne Aldınız ? - FurkanErdem - 20/03/2017
Aradolu'dan verdiğim siparişim nihayetinde gelebildi.
|