Cvp: Günün Tıraşı - corpus36 - 08/01/2016
(07/01/2016, Saat: 22:38)teddy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 1940's Superspeed harika gözüküyor üstad. Sıhhatler olsun.
Veren üstaddan Allah razı olsun.
Cvp: Günün Tıraşı - dikdik_s - 08/01/2016
Abiler ne oluyor gizli fotografcılık kursumu alıyorsunuz. Fotograf kaliteleri iyice costu. B&B de yok boyle fotograflar.
@neoromancer
Babacım nerden buluyorsun soyle entresan urunleri, kremi de balsamı da ilk kez gordum. Guzel tıraşmıs sıhhatler olsun.
RE: Cvp: Günün Tıraşı - neoromancer - 08/01/2016
(08/01/2016, Saat: 00:20)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abiler ne oluyor gizli fotografcılık kursumu alıyorsunuz. Fotograf kaliteleri iyice costu. B&B de yok boyle fotograflar.
@neoromancer
Babacım nerden buluyorsun soyle entresan urunleri, kremi de balsamı da ilk kez gordum. Guzel tıraşmıs sıhhatler olsun. Eywallah kardeş...Araştırma esnasında herdaim yeni bir şeyler çıkıyor üstadım...bunlar enteresan bulduklarım..bir denemek istedim...iyikide istemişim ,beklentilerimi karşıladılar fazlasıyla
A0001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı - dikdik_s - 08/01/2016
(08/01/2016, Saat: 00:28)neoromancer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eywallah kardeş...Araştırma esnasında herdaim yeni bir şeyler çıkıyor üstadım...bunlar enteresan bulduklarım..bir denemek istedim...iyikide istemişim ,beklentilerimi karşıladılar fazlasıyla
Balsam lar uzun donem bozuluyor bekletmeye gelmiyor sanırsam. Floid, myrosol vs. balzam almıstım daha sıra gelmedi. Biraz tuketim onları bozulmadan, su balzamın entresanmıs.
İyi gunlerde, guzel tıraşlarda kullan dostum
RE: Cvp: Günün Tıraşı - neoromancer - 08/01/2016
(08/01/2016, Saat: 00:38)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Balsam lar uzun donem bozuluyor bekletmeye gelmiyor sanırsam. Floid, myrosol vs. balzam almıstım daha sıra gelmedi. Biraz tuketim onları bozulmadan, su balzamın entresanmıs.
İyi gunlerde, guzel tıraşlarda kullan dostum Saolasin Ustad daha güzelleri seninolur inşallah...bozulma işi doğru, o sebeple en az gramlı olanları almak mantıklı bence...bu mesela 30ml.
Cvp: Günün Tıraşı - OnLyTNT - 08/01/2016
Gece tıraşı, resim kötü oldu biraz idare edin
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 08/01/2016
- Santa Maria Novella krem
- Tipsoft Manchurian
- M. Turan 7/8 ustura
Cvp: Günün Tıraşı - recklesstr - 08/01/2016
Tıraş aleti: Geniol Slant
Jilet: Treet Dura Sharp Silver Edge
Pre-shave: Proraso Mentol & Okaliptus
Sabun: Proraso Mentol & Okaliptus
AS: Proraso Mentol & Okaliptus
Yeni hediyelerle tıraş olma vakti Tıraş öncesinin önemini iyi bilen fakat Pre-shave ürünlerinin faydasına pek inanmayanlardandım ta ki bu tıraşa kadar. Bu tıraş aletini özellikle seçtim çünkü boyun kısmında tam sinekkaydı sonuç alamıyordum ancak jiletin akışı bile değişti sanki çok rahat sanki ustura ile tıraş oluyormuşum gibi giyotin vari sakalları çekmeden bir kerede temizledi. İkinci perdeyi de es geçtiğim noktaları düzeltmek için geçtim. Bu after shave'in kokusu ise resmen mest etti beni. Yarım saattir kokluyorum, parfümü çıksa alırım
Herkese sıhhatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı - msakalli - 08/01/2016
TTO tıraş aleti
Astor Bic Stainless jilet (2)
Isana Pure Badger fırça
Arko sabun
Zaza şap
Rebul balsam
Astor jileti 2. kez kullandım. Keskinliği ve konforu benim için gayet iyiydi. Temiz bir tıraş sağladı. Sanırım 3. tıraşı da çıkaracak.
Keyifli tıraşlar.
Cvp: Günün Tıraşı - corpus36 - 08/01/2016
|