Cvp: En Son Ne Aldınız ? - bleak - 28/03/2017
Semogue 830
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - marek - 28/03/2017
@bleak hayırlı olsun.Güle güle eskit.Paketlemeye bakarsak Razorustan alınmış galiba arko da hediyesidir.
En Son Ne Aldınız ? - GartBnx - 28/03/2017
Gart...
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - bleak - 28/03/2017
(28/03/2017, Saat: 18:09)marek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @bleak hayırlı olsun.Güle güle eskit.Paketlemeye bakarsak Razorustan alınmış galiba arko da hediyesidir.
Evet razorus. Gelen Arkoya da çok sevindim. Esansiyel yağlarla modifiye edecek bir sabunum daha olmuş oldu.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - dikdik_s - 28/03/2017
@GartBnx
Hayirli olsun baba. Nedir bu?
RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - GartBnx - 28/03/2017
(28/03/2017, Saat: 23:39)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @GartBnx
Hayirli olsun baba. Nedir bu? Teşekkür ederim.. Alman "Emir"
Gart...
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - FurkanY - 29/03/2017
(28/03/2017, Saat: 19:35)GartBnx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Çok beğendim, güle güle kullanın. Tüm komşularımız aldıklarını güle güle kullansın.
Yeni üreticilerde bu ruh yok işte. Şu aletteki şıklık, tasarımından sapına , amblemine kadar. O kılıfındaki incelik. Keşke hala bu ruhları yaşatan üreticiler olsa.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - dikdik_s - 29/03/2017
Marek, Bleak, Gart komsularıma hayırlı olsun.
Bugun uzun zamandır takip edip merak ettigim, ve Saponificio gibi guzel bir urun cıkacagını umdugum, Van Yulay namı deger "Soap of the Gods" yani yersen tanrıların sabunu geldi.
Guzel cıkarsa sizlere tanıtım amaclı minik bir incele yapmak istiyorum; Piyasada yeteri kadar sabun yokmus gibi iyice kafamız karıssın bizlere daha cok masraf cıksın diye, ugrastıgım kotu emellerime katkı yapıp rahatlayacagım
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - marek - 29/03/2017
Güle güle kullan @dikdik_s ....
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - mustafaçakmak - 29/03/2017
(29/03/2017, Saat: 12:38)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Marek, Bleak, Gart komsularıma hayırlı olsun.
Bugun uzun zamandır takip edip merak ettigim, ve Saponificio gibi guzel bir urun cıkacagını umdugum, Van Yulay namı deger "Soap of the Gods" yani yersen tanrıların sabunu geldi.
Guzel cıkarsa sizlere tanıtım amaclı minik bir incele yapmak istiyorum; Piyasada yeteri kadar sabun yokmus gibi iyice kafamız karıssın bizlere daha cok masraf cıksın diye, ugrastıgım kotu emellerime katkı yapıp rahatlayacagım
İyi günlerde kullanın .
|