Cvp: Günün Tıraşı - Mauser - 11/01/2016
Bluebeard Revenge Shaving Oil
Cella Soap
Banat Perfect Domuz Kılı Fırça
Bluebeard Revenge Shavette
Derby Jilet
Şap
Gayet yakın ve kaliteli bir tıraş oldu,memnun kaldım.Bütün yüze şap kullandım hafif bir yanma hissi oldu 1-2 dakika sonra bitti.Aftershave'e gerek duymadım.Bu usturanın keyfide bir başka oluyormuş
Cvp: Günün Tıraşı - msakalli - 11/01/2016
(10/01/2016, Saat: 19:12)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet Pazar günü tıraşımız da her kullandıgımda takdir ettigim Tipsoft fırcaya eslik eden, yeni gelen Razorock makine oldu.
Bu arada Saponificio nun marşına bastım ilk kez. Simdi pazargunu keyfi için birkac degisken kullandıgımdan pek anlayamadım olayı.
Yorumlarda Razorock ın, 34 den daha agrasif bir makina oldugu yazıyor. Bende 2 kafa cıktıgı icin agrasif oldugunu dusundugum 2ci kafayı taktım. Ustune birde yeni bir feather taktım. Beklentim ustura gibi el titreten birseydi.
Sanki bir bariyer vardı yuzumde, jileti suratımdan uzak tutan. Sabun mu diyecem, o kadar koruyamaz ki bir sabun diyorum. MWF en korunaklı buldugum sabundu. Ondan bile bu kadar fazla koruma olur mu hic sanmıyorum. Makine de mi sorun var. Feather larmı köreldi. 2 gün musade ederseniz. R41-feather deneyecem aynı sabunla.
Zannetmem razorock makine çok mild dı herhalde. Bir sabun bu kadar koruyamaz. Ne olur söyleyin olamaz dimi
Komşum bunun için intihar etmeye (R41-feather) gerek yok. Kedidir kedi...
Şaka bir yana önce Razorock 'un diğer kafasını deneyin isterseniz.
Rimei tıraş aleti
Astor Bic Stainless jilet (3)
Isana Pure Badger fırça
Palmolive tıraş kremi
Zaza şap
Rebul balsam
Astor jilet 3. tıraşını da çıkardı. İki perde tıraş ve rötuş sonrası konforlu ve temiz bir tıraş oldu.
Keyifli tıraşlar.
Cvp: Günün Tıraşı - DelikanliTiras - 11/01/2016
(11/01/2016, Saat: 12:07)ms_1907 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Rimei tıraş aleti
Astor Bic Stainless jilet (3)
Isana Pure Badger fırça
Palmolive tıraş kremi
Zaza şap
Rebul balsam
Astor jilet 3. tıraşını da çıkardı. İki perde tıraş ve rötuş sonrası konforlu ve temiz bir tıraş oldu.
Keyifli tıraşlar.
Sıhhatler olsun, bugün ben de rimei ve rebul kullandım.
Rebul balsam tam bir F/P canavarı Herkese tavsiye edilir.
Sağlıcakla.
(11/01/2016, Saat: 12:59)starex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun, bugün ben de rimei ve rebul kullandım.
Rebul balsam tam bir F/P canavarı Herkese tavsiye edilir.
Sağlıcakla.
Teşekkür ederim, size de sıhhatler olsun komşum. Evet, özellikle bu kış günleri için Rebul balsam güzel bir seçenek.
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 11/01/2016
Tipsol üstadın denemelik verdiği Stirling Tuscany sabun ve Semogue. Kendisine teşekkürederim.
Cvp: Günün Tıraşı - dikdik_s - 11/01/2016
(11/01/2016, Saat: 15:40)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tipsol üstadın denemelik verdiği Stirling Tuscany sabun ve Semogue. Kendisine teşekkürederim.
Hastayım su feather ların agır durusuna. Sıhhatler olsun komsum
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 11/01/2016
Teşekkürler @dikdik_s komşum
Cvp: Günün Tıraşı - GartBnx - 11/01/2016
Cvp: Günün Tıraşı - corpus36 - 11/01/2016
(11/01/2016, Saat: 17:25)GartBnx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Alet edevat ateş ediyor yine maşşallah
|