Günün Tıraşı - theunnamed - 16/01/2016
Cvp: Günün Tıraşı - neoromancer - 17/01/2016
Ustura tıraşına yeni yönelen yada yönelmek isteyen ve sakalı sert cildi yumuşak arkadaşlara yüz yıkandıktan sonra pre-shave yerine kaliteli bir Shave oil(Tıraş yağı)kullanmalarını tavsiye ediyorum..son 5 - 6 tıraştır pre-shave lere göre bariz üstünlükleri olduğunu gördüm,15-20 damla kadar bir miktarı temizlenmiş cilde uygulayıp 5 dakika sonra üzerine krem yada sabunla köpürtme yapılırsa sonuca epeyce ciddi bir etkisi oluyor..tecrübeyle sabittir...herkese sıhhatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı - mavi - 17/01/2016
@neoromancer
Yine çok güzel malzemeler, harika bir fotoğraf. Sıhhatler olsun.
(17/01/2016, Saat: 20:52)mavi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @neoromancer
Yine çok güzel malzemeler, harika bir fotoğraf. Sıhhatler olsun. Saolasın komşum, daha güzelleri sizin olsun..keyifle yapılan her iş güzele daha yakın oluyor herzaman.... buda onlardan biri,beğenmenize sevindim
Cvp: Günün Tıraşı - ozgun41 - 17/01/2016
@neoromancer sihhatler olsun.ekipmanlarin arkasindaki hançer mi? Resimde merak uyandiran hoş bir öge olmus
(17/01/2016, Saat: 22:22)ozgun41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @neoromancer sihhatler olsun.ekipmanlarin arkasindaki hançer mi? Resimde merak uyandiran hoş bir öge olmus Saolasın komşum...Hançer uymaz bize ...Kafkasyadan gelen bir Abimizin hediye ettiği Orjinal Çerkes Kamasıdır o..Kompozisyona uyacağını düşündüm ...sanırım kimyaları tuttu
Cvp: Günün Tıraşı - dikdik_s - 17/01/2016
@neoromancer
Abi tıraş yağı bende arada kullanıyorum impadan aldıgım kucuk mavi bir kutu. Birde floid inkini söylemiştim ama biri bitmeden Floid e geçmek istemedim.
Ben bu tıraş yağları üzerinde genellikle 3-4 damla kullanın diye okuduğumu sanıyordum. Sen şimdi 15-20 damla deyince dikkatimi çekti. Hafif ıslatılmış ciltte 3-4 damla yetiyor bende, Ben yanlış mi kullanıyorum abi.
Cvp: Günün Tıraşı - OnLyTNT - 17/01/2016
EJ tıraş öncesi
R41
Lord Platinum
Razorock Plissoft
TOBS Greyfurt
Zaza şap
EST No4
Nivea Coolkick
İki perdede kaymak gibi bir tıraş oldu. Nivea' yı bitirdim sonunda .
Cvp: Günün Tıraşı - AKadir - 18/01/2016
Cvp: Günün Tıraşı - koolandgang - 18/01/2016
Penhaligon's Bayole Soap
Semogue Silver 2013
Polsilver İridium
Fatip Grande Chrome
Hepinize sıhhatler olsun. Hayırlı bir hafta diliyorum
|