RE: En Son Ne Aldınız ? - KlasikTıras - 27/04/2017
@tyrant1907
Gözünüz aydın, iyi günler de kullanın.
RE: En Son Ne Aldınız ? - izbe - 27/04/2017
20 gundur gurbetteydim. Bugun eve dondum. Dondugumde bu arkadaslar beni bekliyordu:
En Son Ne Aldınız ? - DeaKeN - 27/04/2017
(27/04/2017, Saat: 23:46)izbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 20 gundur gurbetteydim. Bugun eve dondum. Dondugumde bu arkadaslar beni bekliyordu:
Güzel günlerde kullanın üstat
Tapatalk kullanarak gönderildi
En Son Ne Aldınız ? - DeaKeN - 27/04/2017
@tyrant1907 güle güle kullanın
Tapatalk kullanarak gönderildi
RE: En Son Ne Aldınız ? - tyrant1907 - 28/04/2017
(27/04/2017, Saat: 23:46)izbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 20 gundur gurbetteydim. Bugun eve dondum. Dondugumde bu arkadaslar beni bekliyordu:
Gözünüz aydın, fırça da makina da f/p canavarı
En Son Ne Aldınız ? - kerimovic - 28/04/2017
Mustafa bey sponsorluğunda
En Son Ne Aldınız ? - Nani Kuş - 28/04/2017
@izbe komşum hoşgeldiniz aile gibi ev gibisi yoktur sağlıklı mutlu anlar dilerim . Cicilerinizide sağlıkla kullanın.
RE: En Son Ne Aldınız ? - marek - 01/05/2017
Serbest pazar gezisinde gözüme çarpan ve satın aldığım ürünler .Arko aftershave 2 li 14,90₺ (Migros)
Bond aftershave GRATIS(7,60₺) watsons aftershave(10,90₺)watsons sakal yağı(16,40₺) sakal yağı tıraş öncesi yağ olarak da kullanılabiliyor ibaresi yazıyor.Proraso preshve kremden pek memnun kalmadım .Alternatif ürün olarak rotasyona aldım .
[img][/img]
RE: En Son Ne Aldınız ? - marek - 01/05/2017
10 dakika önce berberin önünde toptancıyı görünce arabaya şöyle bir kafamı uzattım. [img][/img]
RE: En Son Ne Aldınız ? - FurkanY - 02/05/2017
Tüm komşularıma yeni malzemeleri hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın .
Alalı biraz oluyor ama fotoğrafını anca atabiliyorum bu beyefendilerin. Pinaud Clubman Lilac Vegetal ,numune organizasyonumuzdan hatırladığım ve planladığım gibi tam baharlık bu aylarda kullanmalık bir koku. Çiçek kokusu nasıl da erkeksi olabiliyor hâlâ şaşırıyorum ancak kokudan da performanstan da memnunum.
EJ Preshave mentollü çıktı, ben proraso mentollüm olduğu için mentolsüz bir şey istediğim için almıştım ,ön araştırmayı hayat debdebesi içinde tam yapmayınca böyle süprizler oluyor ancak ürün harika , nemlendirmesi beyaz seri proraso preshave in önünde gibi duruyor , bitiren herkesin memnun kaldığı kadar varmış.
Lea Aftershave balm ise kokusu ile beni çok mutlu etti , çok temiz ferah pudramsı hafif bir kokusu var . Eldeki setlerden biri bitince yeni setimi lea sabun, lea as ve lea balm ile kurmaya karar verdim, kokuyu o kadar sevdim yani.
|