RE: En Son Ne Aldınız ? - Oguzhan53 - 29/05/2017
Bunlar da benim son parçalar. taskind üstada teşekkür ederim
RE: En Son Ne Aldınız ? - marek - 29/05/2017
@Serjames hayırlı olsun.Resmi geçit töreni gibi olmuş.. Güzel günlerde güle güle kullan.
RE: En Son Ne Aldınız ? - Serjames - 29/05/2017
(29/05/2017, Saat: 18:39)Oguzhan53 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kırmızilari dizmişun hemşehrim hayırlı olsun güle güle kullan
(29/05/2017, Saat: 18:40)Mavibu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güzel günler de kullan
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
(29/05/2017, Saat: 19:12)marek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Serjames hayırlı olsun.Resmi geçit töreni gibi olmuş.. Güzel günlerde güle güle kullan.
Dostlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim , daha güzelleri sizlerin olsun
RE: En Son Ne Aldınız ? - msakalli - 29/05/2017
@Serjames, hayırlı olsun komşum, güzel ürünler almışsınız. Cadı fındığı için kısa bir yorum alabilir miyiz?
RE: En Son Ne Aldınız ? - Serjames - 29/05/2017
(29/05/2017, Saat: 23:09)msakalli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Serjames, hayırlı olsun komşum, güzel ürünler almışsınız. Cadı fındığı için kısa bir yorum alabilir miyiz?
Teşekkür ederim komşum . Daha iyisi sizlerin olsun .
Cadı fındığı içinse kokusu çok çok ağır bir koku , bildiğimiz elma sirkesi gibi .
Performans içinse gayet iyi , tavsiye ederim .
İlk izlenimlerim bunlar . Bir puan verecek olursam 10/8
En Son Ne Aldınız ? - SumNauta - 29/05/2017
Bir bilgi olarak yazmak istedim: Cadı Fındığının böyle kokmayan, gayet nötr olanları da var. Yüzlerce yıldır kullanımda olmasının nedeni anlaşılır, tonik ve toparlayıcı olarak gayet iyi.
Sent from my iPad using Tapatalk
RE: En Son Ne Aldınız ? - msakalli - 30/05/2017
(29/05/2017, Saat: 23:31)Serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim komşum . Daha iyisi sizlerin olsun .
Cadı fındığı içinse kokusu çok çok ağır bir koku , bildiğimiz elma sirkesi gibi .
Performans içinse gayet iyi , tavsiye ederim .
İlk izlenimlerim bunlar . Bir puan verecek olursam 10/8
Teşekkür ederim bilgilendirme için. Kokusu cazip gelmedi ama performansı için kullanmak istediğim bir ürün.
@SumNauta kokusu nötr cadı fındığı olduğunu bilmiyordum, paylaşım için teşekkürler.
RE: En Son Ne Aldınız ? - Serjames - 30/05/2017
(30/05/2017, Saat: 12:39)msakalli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim bilgilendirme için. Kokusu cazip gelmedi ama performansı için kullanmak istediğim bir ürün.
@SumNauta kokusu nötr cadı fındığı olduğunu bilmiyordum, paylaşım için teşekkürler.
Komşum koku için Razorusta ki T.N.Dickons dan vazgeçme . Sürdüğün anda koku moku kalmıyor . İlginç sadece şişede iken öyle kokuyor . Yüze sürülünce çok çok hızlı emiliyor . Performans olarak şöyle belirteyim dün akşama doğru sürmüştúm , saat 6 civarı . Sabah uyanığımda etkisi hala devam ediyordu .
Cildi rahatsız etmeyecek derecede sıkılaştırıyor , yani diğer cilt sıkıcılaştırıcılardan çok daha konforlu . Kullandığım toniklerin çoğu cildi fazla geriyordu , özellikle dudak kenarlarında kızarma ve çatlamaya neden oluyorlardı . Bunda böyle bir durumla karşılaşmadım .
RE: En Son Ne Aldınız ? - AKadir - 01/06/2017
Kıl döken Paladin PK-47 ye Romera knot.
RE: En Son Ne Aldınız ? - tyrant1907 - 02/06/2017
@mertsel hocama teşekkürler, bu güzel scuttle ve şahane paketleme için
|