En Son Ne Aldınız ? - Nani Kuş - 22/06/2017
@GartBnx burak üstat makinada kutusuda ,MF Polo fırçalarda yakıyor sağlıkla kullanın .
@Oguzhan53 komşum güzel seçim sağlıkla kullanın .
RE: En Son Ne Aldınız ? - Oguzhan53 - 22/06/2017
@Nani Kuş teşekkür ederim komşum daha iyileri sizin olsun
En Son Ne Aldınız ? - PisPorsuk - 23/06/2017
Fırça Vigshaving'den 15 günde geldi.
2 bantlı versiyonunda olduğu gibi bu fırçadada koku var ama daha hafif, henüz ıslatmadım, yıkamadım
@Oguzhan53, @SumNauta, @AKadir, @GartBnx, @Men-Sup, @msakalli, @marek, @joseph83 komşularım maşallah, yeni ürünleriniz hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
ASUS_X008D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
RE: En Son Ne Aldınız ? - Oguzhan53 - 23/06/2017
@PisPorsuk teşekkür ederim komşum. Sizin fırçanız da hayırlı olsun. Silvertip olan model sanırım. Bende kullanıyorum 1 ay olmuştur herhalde. Koku çok hafifti ve çok kısa sürede gitti.
RE: En Son Ne Aldınız ? - kral arthur - 23/06/2017
(23/06/2017, Saat: 14:25)PisPorsuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
2 bantlı versiyonunda olduğu gibi bu fırçadada koku var ama daha hafif, henüz ıslatmadım, yıkamadım
@Oguzhan53, @SumNauta, @AKadir, @GartBnx, @Men-Sup, @msakalli, @marek, @joseph83 komşularım maşallah, yeni ürünleriniz hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
Güle güle kullanın komşum bende merak saldım vigshaving iyi bu modeline...
RE: En Son Ne Aldınız ? - marek - 23/06/2017
@PisPorsuk teşekkür ederim komşum.Senin fırçan da hayırlı olsun.Güzel günlerde kullan.Ben Vigshaving 24mm silvertip fırçamdan çok memnun kaldım.Yanlız sapı çok özensiz yapılmış .Onun haricinde f/p oranı çok iyi.[/i]
RE: En Son Ne Aldınız ? - msakalli - 23/06/2017
Teşekkür ederim @PisPorsuk üstadım. Sizin de fırçanız hayırlı olsun. Bu gidişle bana da aldıracaksınız bu fırçayı
RE: En Son Ne Aldınız ? - Serjames - 23/06/2017
(23/06/2017, Saat: 14:25)PisPorsuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Güle güle kullanın üstad . Fiyatından ötürü performansını merak ettiğim bir fırça . Yorumlarınızı bekleriz .
RE: En Son Ne Aldınız ? - PisPorsuk - 23/06/2017
(23/06/2017, Saat: 15:04)Serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güle güle kullanın üstad . Fiyatından ötürü performansını merak ettiğim bir fırça . Yorumlarınızı bekleriz .
@Serjames Üstadım en kısa zamanda bu üç Vigshaving fırçaları için ilk inceleme çalışmasını yapacağım inşallah
(23/06/2017, Saat: 14:47)msakalli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim @PisPorsuk üstadım. Sizin de fırçanız hayırlı olsun. Bu gidişle bana da aldıracaksınız bu fırçayı
(23/06/2017, Saat: 14:36)kral arthur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güle güle kullanın komşum bende merak saldım vigshaving iyi bu modeline...
Üstadlar tavsiye olunur
RE: En Son Ne Aldınız ? - Serjames - 23/06/2017
(23/06/2017, Saat: 15:16)PisPorsuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Serjames Üstadım en kısa zamanda bu üç Vigshaving fırçaları için ilk incele çalışmasını yapacağım inşallah
Peki teşekkürler üstad . Tekrardan hayırlı olsun .
|