RE: Cvp: Günün Tıraşı - GartBnx - 19/02/2016
(19/02/2016, Saat: 17:41)ms_1907 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @GartBnx komşum, öncelikle sıhhatler olsun. Bir süredir tıraş tasınız (sanırım bakır) ilgimi çekiyor. Bir benzerini (belki de aynısı) daha önce alışveriş yaptığım bir sitede gördüm. Fiyatı da uygun, almayı düşünüyorum. Merak ettiğim, kullanışlı bir ürün mü? (Köpük yapmak, ısı tutmak vs. açılardan) Kararma yapıyor mu? Teşekkür ederim. Teşekkür ederim..
Bakır tasın ısı tutması ve kararmasi konusunda iyi konuşamam zira sık sık karariyor lekeleniyor ancak, limon , sirke yada metal cilası ile hemen parlıyor. Isıyı pek tutmuyor... Ama yüzeyinin yapısı dolayısı ile guzel köpük yapıyor , düşürme derdi de yok..
Alıpta begenmezseniz, kapı girişinde bozuk paralık olarak kullanabilirsiniz.. [WHITE SMILING FACE] Zaten 10 liralık bir tas..
Cvp: Günün Tıraşı - msakalli - 19/02/2016
(19/02/2016, Saat: 17:47)GartBnx Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim..
Bakır tasın ısı tutması ve kararmasi konusunda iyi konuşamam zira sık sık karariyor lekeleniyor ancak, limon , sirke yada metal cilası ile hemen parlıyor. Isıyı pek tutmuyor... Ama yüzeyinin yapısı dolayısı ile guzel köpük yapıyor , düşürme derdi de yok..
Alıpta begenmezseniz, kapı girişinde bozuk paralık olarak kullanabilirsiniz.. [WHITE SMILING FACE] Zaten 10 liralık bir tas..
Teşekkür ederim. Güzel fikir. Listeme ekledim. Benim de bulduğum 9 TL. idi.
Cvp: Günün Tıraşı - Serjames - 19/02/2016
Cvp: Günün Tıraşı - teddy - 19/02/2016
(19/02/2016, Saat: 20:41)serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Konser dönüşü saatinize bakıp geç kaldığınızı anladınız ve ya sabır çektiniz
Sıhhatler ola
Cvp: Günün Tıraşı - Serjames - 19/02/2016
(19/02/2016, Saat: 22:25)teddy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konser dönüşü saatinize bakıp geç kaldığınızı anladınız ve ya sabır çektiniz
Sıhhatler ola
İyi bildiniz komşum , ev içinde bir kaç klasik parça ile ruhumuzu dinlendirdik , sonrada sabır çektik.
Şimdi de koltukta dinleniyoruz
Saygılar,
İyi akşamlar.
Günün Tıraşı - onurcakmak - 19/02/2016
Mike's sabunu ilk defa bugün kullandım. İlk izlenimim ustura traşı için çok uygun bir sabun olduğu. Jilette nasıl performans verir, deneyip görmek lazım. Yastıklamada zayıf gördüm.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cvp: Günün Tıraşı - Ruşeni bey - 19/02/2016
(19/02/2016, Saat: 22:25)teddy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konser dönüşü saatinize bakıp geç kaldığınızı anladınız ve ya sabır çektiniz
Sıhhatler ola
Sıhhatlar olsun komşum,Serkisof la akik tesbih konuşuyor Klarnet te
eşlik etmiş.
Cvp: Günün Tıraşı - Saltuk - 20/02/2016
@serjames sihhatler olsun cok guzeller.
Veleiro nun muhtesem kokusunu ozlemisim.keske @impaticaret aftershave ini getirse de onunla tamamlasak. Rapira sweedish ile Progress 5.ayarda cok guzel bir tiras oldu.
Günün Tıraşı - utunc - 20/02/2016
@saltuk sıhhatler olsun. Velerio benim favori kremimdir. Hastasıyım.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cvp: Günün Tıraşı - Saltuk - 20/02/2016
Tesekkurler. Incelemesini de yapmistim burada ne guzel bir akuatik marine kokusudur bu yahu epeydir kullanmamistim ozlemisim.
|