Cvp: Günün Tıraşı - msakalli - 21/02/2016
(21/02/2016, Saat: 02:51)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bitiyor o arayış bitiyor.
Arayış bitebilir de ya merak?
Cvp: Günün Tıraşı - mancho - 21/02/2016
(21/02/2016, Saat: 21:11)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Efsane geri döndü yani
Dayt vedıy
ManChe nerelerdeydin epeydir göremedik
Alfred Amca Bey nasıllar
Alfred Amca'nın foruma selamı var
Ben de bir süredir yurt dışındaydım, yeni döndüm sayılır Dayt Vedıy'la birlikte
Cvp: Günün Tıraşı - Nani Kuş - 21/02/2016
@Turhan84 hocam sıhhatler olsun GT cobalt&purple scuttleniz çok güzel iyi günlerde kullanın.
Hocam scuttleniz G12 mi G20 mi ? Memnunmusunuz ısı tutması Nasıl ? Hangi knottaki fırçaları kullanıyorsunuz Scuttlenizde ? Ürünü Nasıl aldınız ?
Hocam kusura bakmayın çok soru sordum ben de Hamada & Blue & permisson yada purple bu üç modelini çok beğeniyorum ve bir tanesini almayı planlıyorum .
@Kızılsakal-57 hocam gene İzmir'de gıda Çarşısı'nda koliyle satın atabilirsiniz derbi limonluyu iki hafta evvel gittiğimde koli koli gördüm .
Cvp: Günün Tıraşı - bayindirh - 21/02/2016
(21/02/2016, Saat: 21:32)ms_1907 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum yanlış anlamayın, takıldım sadece. Arayışın yanında merak ta var işin içinde. Geleneksele başlayan genelde pek duramıyor, özellikle böyle bir forumdayken. Ne mutlu size ki uygun olan ürünleri bulmuş ve bu noktada kalmayı başarmışsınız.
Kesinlikle yanlış anlamadım Mizacım sert olduysa özür dilerim, öyle bir niyetim kesinlikle yoktu. Merak tabii ki var ancak; hoşunuza giden ürünleri bulduktan ve iyi performans aldıktan sonra aldıklarınızın mutlaka bir kısmı eksik kalıyor "en sevdiğiniz" ürünlere göre. Doğrusunu söylemek gerekirse, 2016'yı her anlamda elimdekileri kullanma ve fazlalıkları azaltma yılı ilan ettim kendim için o yüzden ne kadar merak da etsem, aldığım her ürün (özellikle fırça ve makine) hem fazladan yer tutacak, hem de kendime uygun ürünlerle yarışacak.
Diğer bir yandan elimdeki ürünleri uzun süre kullanıp üzerine anı ve zaman biriktirmeyi seviyorum çok. Mali değerinden daha çok, elinizdekileri değerli kılan da zaten o zaman ile harmanlanma durumu. Bu nedenle iyisi ve kötüsü ile bir ürünü uzun süre kullanıp ona anı biriktirmeyi, onu öğrenmeyi ve onunla iyi sonuçlar elde etme sürecini de seviyorum. Böylece hem değerli, hem anlamlı şeyler oluyor elinizde.
Böylece sizin eşyalarınız sizinle beraber yaşıyor, o zaman gerçekten sizin oluyor ve ben bu duyguyu seviyorum.
Sanırım biraz eski kafalıyım
Cvp: Günün Tıraşı - OnLyTNT - 22/02/2016
Thater hakikaten çok keyif veren bir fırçaymış. Bıçak olarak Polsilver kullandım, bu aletle uyumu harika. Fotoğraf pek iyi olmadı, idare edin .
Günün Tıraşı - mhilmipaydas - 22/02/2016
Cvp: Günün Tıraşı - blueshadov - 22/02/2016
Permasharp jilet
Zaza şap taşı
Edwin jagger aloevera tıraş sonrası losyon
Cvp: Günün Tıraşı - corpus36 - 22/02/2016
Cvp: Günün Tıraşı - Saltuk - 22/02/2016
Sihhatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı - teddy - 22/02/2016
(22/02/2016, Saat: 03:05)corpus36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Sıhhatler ola üstadım
Zenith fırça nasıl üstadım. İşçilik, özen yerinde gibi duruyor.
|