VIP Don Yağlı Doğal Tıraş Sabunu - 1. Versiyon - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: TIRAŞ SABUNU, TIRAŞ KREMİ VE TIRAŞ SONRASI CİLT BAKIMI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=11) +--- Forum: Tıraş Sabunları (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=12) +--- Konu Başlığı: VIP Don Yağlı Doğal Tıraş Sabunu - 1. Versiyon (/showthread.php?tid=11546) |
Cvp: VIP Don Yağlı Doğal Tıraş Sabunu - mustbe - 17/12/2019 (17/12/2019, Saat: 14:41)Creator Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dostum çoklu alımlar için indirimli paket tanimliyacağim. İstersen siparişini iptal et indirimli alırsın 2 adet 35tl olacak 3 adet 50tl olacak. Saygılar. komşum hem yeni sabun çıkar hem uygun pazarlama kanalı bul hem de kampanya yap maşallah diyorum Cvp: VIP Don Yağlı Doğal Tıraş Sabunu - Creator - 17/12/2019 (17/12/2019, Saat: 15:01)mustbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: komşum hem yeni sabun çıkar hem uygun pazarlama kanalı bul hem de kampanya yap maşallah diyorum Elimden geleni yapmaya çalışıyorum dostum hep beraber kazanalım? Cvp: VIP Don Yağlı Doğal Tıraş Sabunu - Asktm - 17/12/2019 Elinize sağlık. Başarılar diliyorum. Cvp: VIP Don Yağlı Doğal Tıraş Sabunu - 40tansonra - 17/12/2019 Uygulama üzerinden sonunda satın alabildim. Cvp: VIP Don Yağlı Doğal Tıraş Sabunu - Creator - 17/12/2019 (17/12/2019, Saat: 15:05)Asktm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Elinize sağlık. Başarılar diliyorum. Teşekkürler komşum (17/12/2019, Saat: 15:18)40tansonra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Uygulama üzerinden sonunda satın alabildim. Keyifli tıraşlar dostum. RE: Cvp: VIP Don Yağlı Doğal Tıraş Sabunu - tarkaner - 17/12/2019 (17/12/2019, Saat: 14:41)Creator Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dostum çoklu alımlar için indirimli paket tanimliyacağim. İstersen siparişini iptal et indirimli alırsın 2 adet 35tl olacak 3 adet 50tl olacak. Saygılar.Bu nasıl güzel bir esnaflıktır. Hem sabun yap, hem uygun satış ve kargo kanalı bul, hem kampanya yap, üstüne de çok alacaksan iade et indirimli al de. Bravo diyorum. Allah yolunuzu açık etsin, bol kazanç ve bereket versin. SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Cvp: RE: Cvp: VIP Don Yağlı Doğal Tıraş Sabunu - Creator - 17/12/2019 (17/12/2019, Saat: 15:37)tarkaner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu nasıl güzel bir esnaflıktır. Hem sabun yap, hem uygun satış ve kargo kanalı bul, hem kampanya yap, üstüne de çok alacaksan iade et indirimli al de. Bravo diyorum. Dostum olması gereken budur. Kendimi sizin yerinize koyuyorum sadece. Empati yapıyorum? Cvp: VIP Don Yağlı Doğal Tıraş Sabunu - lim10 - 17/12/2019 Anladığım kadarıyla, bir kerelik bir satış değil. Devamlı olacak. Öncelikle tebrikler. Denemek isterdim ama denenecek o kadar çok sabun/krem var ki, ne zaman sıra gelir Allah bilir. Önümüzdeki dönemde ilk siparişim sizin sabununuz olacak. Cvp: VIP Don Yağlı Doğal Tıraş Sabunu - SKYBRAVE - 17/12/2019 Osman Bey, pazarlama konusundaki yaklaşımınızı takdir ediyorum. Gerçekten piyasaya çok hızlı bir giriş yaptınız Sabun elime ulaştığımda beğenirsem ki beğeneceğimi düşünüyorum bundan sonrası için sabunu 100 ve 150 gr'lık paketlerle satın alma imkanı sunarsanız çok iyi olur. 50 gr sabun psikolojik olarak beni mutlu etmiyor Cvp: VIP Don Yağlı Doğal Tıraş Sabunu - dikdik_s - 17/12/2019 @SKYBRAVE Bırak 100gramı, bu gozler ne sabun siparisleri gordu forumda zamanında |