![]() |
Wilkinson Sword DE razor blades - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: JİLETLER (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=31) +--- Forum: Çift Taraflı Yaprak Jiletler (Double Edge) (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=32) +--- Konu Başlığı: Wilkinson Sword DE razor blades (/showthread.php?tid=919) |
Cvp: Wilkinson Sword DE razor blades - FearOfATG - 19/07/2018 (30/04/2018, Saat: 15:19)ziyanınjileti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam bu jilet bana olur o zaman ![]() Cvp: Wilkinson Sword DE razor blades - gidakontrol - 28/08/2018 Tatil için metrodan aldığım wilkinson aletin yanında geldi. Normalde keskin jilet kullanıyorum ama bu jilet günlük tıraş için baya güzel geldi bana. Çok (abartmayayim hiç) keskin olmadigindan tahriş falan etmiyor. Maksimum iki tıraş dayanıyor. Memur JİLETİ unvanını veriyorum kendimce kendisine Cvp: Wilkinson Sword DE razor blades - ziyanınjileti - 28/08/2018 (28/08/2018, Saat: 15:08)gidakontrol Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tatil için metrodan aldığım wilkinson aletin yanında geldi. Normalde keskin jilet kullanıyorum ama bu jilet günlük tıraş için baya güzel geldi bana. Çok (abartmayayim hiç) keskin olmadigindan tahriş falan etmiyor. Maksimum iki tıraş dayanıyor. Memur JİLETİ unvanını veriyorum kendimce kendisine Komşum 5'li jilet kutusu yanlış hatırlamıyorsam Metro'da 4,5 TL gibi bir fiyatı vardı. Şahsen fiyat söz konusu olunca ve alternatiflerde göz önünde tutulunca bana memur jileti gibi gelmiyor. ![]() RE: Cvp: Wilkinson Sword DE razor blades - FearOfATG - 28/08/2018 (28/08/2018, Saat: 15:30)ziyanınjileti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum 5'li jilet kutusu yanlış hatırlamıyorsam Metro'da 4,5 TL gibi bir fiyatı vardı. Şahsen fiyat söz konusu olunca ve alternatiflerde göz önünde tutulunca bana memur jileti gibi gelmiyor.100'lü yeşil Astra'nın 30 lira civarında olduğu düşünülürse katılıyorum.. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Cvp: Wilkinson Sword DE razor blades - gidakontrol - 28/08/2018 Memur jileti derken sadece fiyatı gozonune almadım, yeşil Astra bende daha fazla tahriş yapıyor bu jilet ise baya iyi. RE: Cvp: Wilkinson Sword DE razor blades - FearOfATG - 31/08/2018 (28/08/2018, Saat: 16:12)gidakontrol Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Memur jileti derken sadece fiyatı gozonune almadım, yeşil Astra bende daha fazla tahriş yapıyor bu jilet ise baya iyi.O konuya fazla yorum yapacak kadar usta olduğumu düşünmüyorum zira bu iki jilet bana çok yakın karakterde geliyor genel anlamda. Sadece ikisini düzenli kullanmam gerek sanırım bu farkı yakalayabilmem için ki cilt yapısı da kişiden kişiye fark yarattığından yine sonuç alınamayabilir. Fazla eski olmadığım için hala jilet deniyorum. ![]() SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Cvp: Wilkinson Sword DE razor blades - ismailinbiri - 29/11/2018 Mild bulup beğenmediğimden kutusunda bir başına epeydir bekleyen jilete bir şans vereyim dedim. Böyle denemelerde diğer değişkenleri f/p veya çok beğenmediğim ürünleri seçtiğim için arko sabun, fonex domuz fırça, weishi tto aletle kullandım. Daha önce alet de bana çok mild geldiği için aleti de beğenmemiştim. Ama bu sefer son zamanlarda mild aletlerle çokça tıraş olmamdan mıdır bilmiyorum, iki perdede geleneksel öncesi tek bıçaklı kullan at tadında temiz bir tıraş oldum. Ya jiletin ya aletin ya da her ikisinin hakkını yemişim. Kusuruma bakmasınlar ![]() ![]() Cvp: Wilkinson Sword DE razor blades - mustbe - 12/01/2019 Makinenin yanında çıkan paketteki jileti açınca şok oldum rezil bir halde. Ben ilk değilimdir herhalde ![]() ![]() Wilkinson Sword DE razor blades - FearOfATG - 18/01/2019 Uzun süre uygunsuz şartlarda muhafaza edilmiş raf ürünü olabilir. İlk geleneksel zamanları aldığımın yanında çıkan jiletler sizin görseldeki gibi değildi kesinlikle.. Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi Cvp: Wilkinson Sword DE razor blades - Köse123 - 18/01/2019 @mustbe Pas gibi görünmedi gözüme, sanki yapıştırıcı maddenin rengi değişmiş gibi. Hafifçe kazımayı denediniz mi? |