En Son Ne Aldınız ? - GartBnx - 11/09/2013
Bugün TSR 'den tanıştığım İskoç bir tıraş sever ile Istanbul'da buluştum. Kendisi Ingiltere'den aldığım ürünleri bana getirdi tabii gümrük derdi olmadan. Istanbul'u gezdirdikten sonra yolumuzu Zaza Han Yakınlarına düşürdüm, 3 4 yıl yetecek kadar stok yaptı..
En Son Ne Aldınız ? - onurstyle - 11/09/2013
(11/09/2013, Saat: 22:38)GartBnx Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bugün TSR 'den tanıştığım İskoç bir tıraş sever ile Istanbul'da buluştum. Kendisi Ingiltere'den aldığım ürünleri bana getirdi tabii gümrük derdi olmadan. Istanbul'u gezdirdikten sonra yolumuzu Zaza Han Yakınlarına düşürdüm, 3 4 yıl yetecek kadar stok yaptı..
oh oh oh masallah masallah abi. güle güle iyi günlerde kullan. aristocrat piril piril. ancak sansli adam bulur böylesini.
En Son Ne Aldınız ? - GartBnx - 11/09/2013
(11/09/2013, Saat: 22:42)onurstyle Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (11/09/2013, Saat: 22:38)GartBnx Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bugün TSR 'den tanıştığım İskoç bir tıraş sever ile Istanbul'da buluştum. Kendisi Ingiltere'den aldığım ürünleri bana getirdi tabii gümrük derdi olmadan. Istanbul'u gezdirdikten sonra yolumuzu Zaza Han Yakınlarına düşürdüm, 3 4 yıl yetecek kadar stok yaptı..
oh oh oh masallah masallah abi. güle güle iyi günlerde kullan. aristocrat piril piril. ancak sansli adam bulur böylesini.
Şanlı adamların iyi arkadaşları olurmuş :-)
En Son Ne Aldınız ? - Delidumrul - 12/09/2013
Rize Çay Kolonyası alkol oranı düşük,kokusu daha çok tütün kolonyası gibi kokuyor kesif bir kokuya sahip.
En Son Ne Aldınız ? - Hasan Ali - 12/09/2013
(11/09/2013, Saat: 22:38)GartBnx Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bugün TSR 'den tanıştığım İskoç bir tıraş sever ile Istanbul'da buluştum. Kendisi Ingiltere'den aldığım ürünleri bana getirdi tabii gümrük derdi olmadan. Istanbul'u gezdirdikten sonra yolumuzu Zaza Han Yakınlarına düşürdüm, 3 4 yıl yetecek kadar stok yaptı..
TSR ne ola ki?
En Son Ne Aldınız ? - Suhulet - 12/09/2013
http://www.theshavingroom.co.uk olabilir.
En Son Ne Aldınız ? - GartBnx - 12/09/2013
(12/09/2013, Saat: 09:42)Hasan Ali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: TSR ne ola ki? http://www.theshavingroom.co.uk/
En Son Ne Aldınız ? - ihtilaf - 12/09/2013
Karakartal'ın aldıklarını ben yazayım
Bugün ödeme yapıldı.
@eskiuye3315 ve @onurstyle Üstadların rehberliğiyle
benim paypal hesabım
ve
karakartal'ın mangırlarıyla
shavemac 177
Bak elinden kayar kırılır metal olanı al desem de porselen tas
En Son Ne Aldınız ? - karakartal - 13/09/2013
teşekkür ederim hocam emeği geçen herkese seviye yükseliyor bakalım ama memnun kalmak önemli her zaman ve de keyif almak tabi ki
En Son Ne Aldınız ? - onurstyle - 13/09/2013
güle güle kulanin. shavemac fircadan memnun kalicaginizdan eminim. bol köpüklü tiraslar dilerim.
|