Cvp: Günün Tıraşı - connoisseur - 19/03/2016
Tiras malzemelerine tabii ki laf yok ama gozum vintage Omega'ya da takilmadi degil.
Sihhatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı - koolandgang - 19/03/2016
@Bruce Pie pan değil mi o yakışıklı Sıhhatler olsun.
Günün Tıraşı - onurcakmak - 19/03/2016
Barbaros tıraş aletiyle nihayet buluştuk. @theunnamed Hasan Bey'e tüm emekleri ve özverisi için çok teşekkür ediyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Günün Tıraşı - inter - 19/03/2016
cella sabun,jaguar 1071 firca,gillette yellow sharp edge,merkur progress(ayar 2),eyup sabri tuncer tiras kolonyasi,oriflame after shave balsam(arctic pro defence),oriflame talk pudra..tiras sonralarini bir kac dakka arayla suruyorum..balsam'dan sonra talk pudra kullanilir mi bilemiyorum!cumleten sihhatler ola,.
Cvp: Günün Tıraşı - Bruce - 19/03/2016
@utunc , @AKadir , @connoisseur üstadlar teşekkür ederim; fotoğraf işine yeni girdik varsa kusurumuz affola
@koolandgang üstadım evet 1952 Omega Constellation Pie Pan Automatic Chronometer. Dedemin Kore Savaşı dönüşünde getirdiği, ben lise eğitimi için İstanbul'a giderken hediye etmişti.
Günün Tıraşı - o2ooo - 19/03/2016
Omega'nın yakın plan resmini görsekte gözümüz bayram etse.. Çalışır durumda değil mi?
(19/03/2016, Saat: 18:55)o2ooo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Omega'nın yakın plan resmini görsekte gözümüz bayram etse.. Çalışır durumda değil mi?
Evet çalışır durumda, 3 yılda bir bakım yaptırıyorum. Kişisel sebeplerle kameralı telefon kullanmıyorum üstad, arkadaş geldiğinde çekmiştim fotoğrafı, bir daha gelince yakın fotoğraflarını da eklerim
Cvp: Günün Tıraşı - msakalli - 19/03/2016
Bugün bir arkadaşım evlendi. Nikah öncesi şöyle fiyakalı bir tıraş olayım dedim. Ancak çenemin üst bölmüne güzel bir kesik attım. Usturaya başladığım günden beri böylesi olmamıştı. Akşamda bu şekilde düğününe gideceğim
@msakalli sıhhatler olsun, şeref nişanesidir o kesik
RE: Cvp: Günün Tıraşı - msakalli - 19/03/2016
(19/03/2016, Saat: 21:35)Bruce Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @msakalli sıhhatler olsun, şeref nişanesidir o kesik Teşekkür ederim komşum.
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
|