Cvp: Günün Tıraşı - koolandgang - 19/03/2016
(19/03/2016, Saat: 18:20)Bruce Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @utunc , @AKadir , @connoisseur üstadlar teşekkür ederim; fotoğraf işine yeni girdik varsa kusurumuz affola
@koolandgang üstadım evet 1952 Omega Constellation Pie Pan Automatic Chronometer. Dedemin Kore Savaşı dönüşünde getirdiği, ben lise eğitimi için İstanbul'a giderken hediye etmişti.
@Bruce Ne mutlu ki, kıymetini bilen bir toruna nasip olmuş. Böyle aile yadigarlarının nesiller boyu elden ele geçmesi ve yaşatılması beni çok mutlu ediyor. Tabi yadigarın kalitesi ve bakımı da bu sürece olumlu katkı sağlıyor. Pie Pan'a da bu yakışır zaten. Senden de torununa kalır inşaAllah. Ama sen bir güle güle kullan. TSF deyimiyle, güzel zamanlarını göstersin
Cvp: Günün Tıraşı - Bruce - 19/03/2016
(19/03/2016, Saat: 22:29)koolandgang Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Bruce Ne mutlu ki, kıymetini bilen bir toruna nasip olmuş. Böyle aile yadigarlarının nesiller boyu elden ele geçmesi ve yaşatılması beni çok mutlu ediyor. Tabi yadigarın kalitesi ve bakımı da bu sürece olumlu katkı sağlıyor. Pie Pan'a da bu yakışır zaten. Senden de torununa kalır inşaAllah. Ama sen bir güle güle kullan. TSF deyimiyle, güzel zamanlarını göstersin
Üstadım son bakım epey bir etraflıca yapıldı, parçalar 2 aylık bir süreçte yedekleriyle birlikte çıkma olarak İsviçre'den toplandı. Haliyle işçilik dahil 500 TL tuttu. Olsun sorun değil, her koluma taktığımda bir aile yadigarını yaşattığımı düşünüp mutlu oluyorum
Cvp: Günün Tıraşı - Serjames - 19/03/2016
Cella
Fs 24 mm
Gillette Dünne Klinge
Gillette Fatboy Adjustable (6)
Aqua Velva Classic
Evet inceleme isteyenler oldu bende kimi yerlerde kişisel olmak üzere bir yorum yapayım ;
Ilk başta 9 derece ile başladım fakat çok agresif geldi , 6 ya düştüm bu bile agresifti . Bana kalırsa progress ile eşit ve orantılı bir agresifliğe sahip .
Jilete gelicek olursak net tarihini bilmiyorum fakat bir iki yerde gördüğüm kadarı ile 60 lı yılların başına ait .
Bundan mıdır bilmem ama konfor olarak 10/6-7 veriyorum .
Üç perdede agresif ve yani çok konforlu olmayan fakat iyi bir sinekkaydı traştı .
Bıyık bölgesini tek seferde almasına inanamadım bir iki defa kontrol ettim ve şaşırdım
İlk defa denediğim bir jilet olmasına ve çok eski olmasına rağmen fatboy harikaydı . Ününü boş yere almadığı belli oluyor . Almayı düşünen varsa kesinlikle tavsiye ederim hem traş için hemde koleksiyonluk için .
Sıhhatler olsun ,,,
Cvp: Günün Tıraşı - Nani Kuş - 19/03/2016
@Serjames hocam sıhhatler olsun Fatboyla
Cvp: Günün Tıraşı - Serjames - 20/03/2016
(19/03/2016, Saat: 23:23)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Serjames hocam sıhhatler olsun Fatboyla
Cvp: Günün Tıraşı - Monarch - 20/03/2016
Fatboy en kötü tıraşın bile keyifli geçmesini sağlayabilir. Sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı - Serjames - 20/03/2016
(20/03/2016, Saat: 10:43)Monarch Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fatboy en kötü tıraşın bile keyifli geçmesini sağlayabilir. Sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı - recklesstr - 20/03/2016
Tıraş aleti: Schick SE
Jilet: Perma-sharp (1)
Sabun: Proraso Eucalyptus & Menthol
Fırça: Vie-long At Kılı
AS: Proraso Eucalyptus & Menthol
Schick SE'nin test sürüşü başarısız geçti. 2 perdede sakalları tam alamadı. İlk perdeden sonra sanki sakalları almamış gibiydi, ikinci perde sonunda da özellikle boyun kısmındaki kıllar gözle görülebiliyordu. üçüncü bir perde için üşendim bugünlük idare eder beni bu tıraş. Şimdiye dek kullandığım en mild tıraş aleti bu oldu, kesik veya tahriş kesinlikle yok ama üç perde tıraş bana göre değil o yüzden bu aleti rafa kaldıracağım.
Cvp: Günün Tıraşı - mecheng - 20/03/2016
Muhle R41 Twist
Perma-Sharp
Razorock Plissoft
I Coloniali Mango
Tertemiz, puruzsuz, yumusacik tiras.
Cvp: Günün Tıraşı - ihtilaf - 20/03/2016
@recklesstr gönülden kutlarım , at fırçayı bu kadar süre kullandığınız için ,fotoğraf yanıltmıyorsa uçları neredeyse domuz fırça gibi görünüyor.
@mecheng komşunun fırçasını denediniz mi at fırçayla aynı fiyat
|