RE: Cvp: Günün Tıraşı - inter - 23/03/2016
(22/03/2016, Saat: 12:15)msakalli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: EJ DE89 Barley tıraş aleti
Perma Sharp jilet
Isana Pure Badger fırça
Arko sabun
Zaza şap
Rebul balsam
Birkaç gün aradan sonra DE89 pamuk gibi geldi Rebul balsam'dan memnun musunuz?
Cvp: Günün Tıraşı - msakalli - 23/03/2016
(23/03/2016, Saat: 00:52)inter Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Rebul balsam'dan memnun musunuz?
Memnunum komşum. Neredeyse bütün kış kullandım, şişenin yarısına bile gelemedim. Yani çok bereketli. Hafif kokulu (varla yok arasında) Kolay ve kısa sürede emiliyor. Benim açımdan iyi bir bakım ve koruma sağlıyor. Bence tam bir f/p ürünü.
RE: Cvp: Günün Tıraşı - inter - 23/03/2016
(23/03/2016, Saat: 01:09)msakalli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Memnunum komşum. Neredeyse bütün kış kullandım, şişenin yarısına bile gelemedim. Yani çok bereketli. Hafif kokulu (varla yok arasında) Kolay ve kısa sürede emiliyor. Benim açımdan iyi bir bakım ve koruma sağlıyor. Bence tam bir f/p ürünü. Tesekkurler bende aldimda daha gelmedi görünce sorayim dedim.
(23/03/2016, Saat: 01:14)inter Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tesekkurler bende aldimda daha gelmedi görünce sorayim dedim.
Güle güle kullanın, umarım memnun kalırsınız.
EJ DE89 Barley tıraş aleti
Perma Sharp jilet (2)
Truefitt&Hill Süper Badger fırça
Cella sabun
Zaza şap
Rebul balsam
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı - msakalli - 24/03/2016
Cvp: Günün Tıraşı - koolandgang - 24/03/2016
Mama Bear's Gentelman
Thater 49125/0
Seven O'clock SE
Merkur Futur
L'occitane Cedre & Oranger Balm
Bu minnak Thater beni eski günlere döndürdü. Neredeyse her tıraşım da yüzde köpürtmeye başladım.
Oysa ne güzel kap dolusu köpük yapıyordum. Bir de ekonomik kerata. Kendi küçük marifeti büyük olduğu için sarfiyatı da ekonomik. Bu şekilde ne suya ne da sabuna dokunmamız mümkün değil. Dolayısıyla " En son ne bitirdiniz" hayal bizim için
Futur'u ya da çekiçi diyelim sarıkız'la eşleştirdim bugün. Tabi önceden tahmin ettiğim gibi süper bir ikili oldular.
1,5 Ayar'da "Aman sabahlar bitmesin" tadında ("Olmasın" o ama buraya uyan bu) bir tıraş oldu. Gün gelecek, çekiç alıp bunları yazacaksın deseler en kibarından "Hadi ordan" derdim
Hepinize sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı - mecheng - 24/03/2016
@koolandgang ustad cok sairane olmus bugunku tirasiniz, sihhatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı - koolandgang - 24/03/2016
(24/03/2016, Saat: 12:44)mecheng Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @koolandgang ustad cok sairane olmus bugunku tirasiniz, sihhatler olsun
(24/03/2016, Saat: 12:44)mecheng Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @koolandgang ustad cok sairane olmus bugunku tirasiniz, sihhatler olsun
Teşekkür ederim komşum, sizlere de. Evet keyifli bir tıraş oldu. Bak sesini yazmayı unutmuşum bu arada. Sesi de billur gibi, akıyor.
Ama her enstrüman da farklı. Mesela dün Personna ile midler daha yüksekken, bugün Sharp Edge ile tizler de peak yaptı
Cvp: Günün Tıraşı - Bruce - 24/03/2016
@İfar üstad ile Timor-Feather takası yaptık, sağolsun beraberinde Astra mavi de göndermiş. Futur ile önceden deneyip beğenmediğim bu jilet 37C ile iki perdede kusursuz bir tıraş çıkardı. Hatta bugüne kadarki en iyi tıraşlarımdan biriydi. Zaman içinde oturan Slant tekniği de olabilir değişen, Futur'dan da olabilir. Tıraş sonrası şap kullanımında zerre yanma olmadı. Slant ile agresif teknik ile tek perdeden ziyade, düşük açı-sıfır baskı, iki perdelik tıraşı yeğliyorum, belki de Astra ve Slant ikilisinde uygun olanı budur.
|