Günün Tıraşı - ynspektas - 26/03/2016
Plissoft sentetik
Speick stick
Merkur progress
Permasharp ( 1 )
Gül toniği
Pinaud clubman classic aftershave
Cvp: Günün Tıraşı - Bruce - 26/03/2016
(26/03/2016, Saat: 11:58)ynspektas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Plissoft sentetik
Speick stick
Merkur progress
Permasharp ( 1 )
Gül toniği
Pinaud clubman classic aftershave
Üstad gül toniğini hangi aşamada kullanıyorsunuz?
Cvp: Günün Tıraşı - DelikanliTiras - 26/03/2016
Tıraş aleti: Orak TTO
üstad nasıl iştir bu , orak tto yu geçenlerde deneyeyim dedim: Jileti hiç bükmüyor, kapaklar kapanıp tam sıkıştırdığımda jilet bıraktığım gibi yere paralel şekilde yani yüze 90 derece açıyla temas ediyor. Sizdeki farklı mı acaba? Fırsat bulunca bir foto ekleyeyim. Bununla tıraş olmak sağlam cilt ister.
Cvp: Günün Tıraşı - recklesstr - 26/03/2016
(26/03/2016, Saat: 15:35)starex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tıraş aleti: Orak TTO
üstad nasıl iştir bu , orak tto yu geçenlerde deneyeyim dedim: Jileti hiç bükmüyor, kapaklar kapanıp tam sıkıştırdığımda jilet bıraktığım gibi yere paralel şekilde yani yüze 90 derece açıyla temas ediyor. Sizdeki farklı mı acaba? Fırsat bulunca bir foto ekleyeyim. Bununla tıraş olmak sağlam cilt ister.
Üstadım dümdüz bırakmaması lazım, bendeki her iki alette hafifte olsa jileti bükme var tabiki, dümdüz tutmuyor. Cildim hassas ve hemen tahrişi belli eder normalde. Berberim enseyi makinayla alırken bile kızarır her seferinde gördüğüm en hassas ciltlerden der Ben tahriş olmadan kullanabiliyorsam bu tıraş aletini pek çok kişi kullanır diye düşünüyorum Siz resim eklemeden ben aletin büküş şeklini ekleyim.
RE: Cvp: Günün Tıraşı - ynspektas - 26/03/2016
(26/03/2016, Saat: 14:39)Bruce Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstad gül toniğini hangi aşamada kullanıyorsunuz? Gul toniginin dezenfektan ozelliginden dolayi şapin yerine kullaniyorum, gül suyunda oldugu gibi iceriginde esansiyel kokular veya kimyasal katkilar yok, saf gül suyu oldugu icin kokusu cok hafif ve soluk, zaten şap da hic kokmuyor amac cildin dezenfekte edilmesi.
Cvp: Günün Tıraşı - Monarch - 26/03/2016
Slim (5)
Omega fırça
Tabac
Merkür jilet
Brüt after shave
Bebak acıbadem krem
Cvp: Günün Tıraşı - GartBnx - 27/03/2016
Cvp: Günün Tıraşı - Serjames - 27/03/2016
Nivea Nemlendirici Tıraş Kremi
Semouge 620
Ej de89
Gillette 7 o clock Black (3)
Aguan Velva After Shave Classic İce Blue
Babama hediye ettiğim ej yi uzun zaman sonra bir deneyeyim dedim , biraz yanma ve ufak ufak kanamalar oldu . Akşama artık ya hametan yada thicolline uygulayacağım. Cildi çok yordu ve hassaslaştırdı .
Progress bunun yanında ilahi bir lütuf gibi kalıyor .
Sıhhatler olsun ,
Cvp: Günün Tıraşı - ihtilaf - 27/03/2016
@serjames pomad merhem kurtarmaz acile gitmek lazim
Cvp: Günün Tıraşı - Serjames - 27/03/2016
(27/03/2016, Saat: 16:09)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @serjames pomad merhem kurtarmaz acile gitmek lazim
Üstadım merak etme o kadar büyük bir bir şey değil azzıcık bir şey
Yani en azından bu videodaki kadar dehşet değil
Bu arkadaşın sıkıntısı ne acaba
|