Günün Tıraşı - Men-Sup - 27/03/2016
MWF sabun
Merkur 37C slant
Crystal jilet
Feather jilet
Semogue 1305
Proraso aloe vera AS balm
Slantla ilk traşımı oldum . İlk perdede Crystal jilet iyi almadı sakalı. 2. perdede Feather koydum makineye ama yine de sakal kaldı yer yer..37C slantı kullanmak çok kolay geldi bana, herhangi bir çizik veya tahriş yaşamadım.
Cvp: Günün Tıraşı - ehkaa - 27/03/2016
Cella sabun
Muhle r41
Tipsoft manchurian
Permasharp
Nivea soft nemlendiricili As olarak.
Cella sabunun kutusu çok dar. Biten fümenin kutusuna bastım daha kullanışlı oldu. 2 perde tıraş tahriş yok.
GT-I9295 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı - Bruce - 27/03/2016
(27/03/2016, Saat: 20:15)Men-Sup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: MWF sabun
Merkur 37C slant
Crystal jilet
Feather jilet
Semogue 1305
Proraso aloe vera AS balm
Slantla ilk traşımı oldum . İlk perdede Crystal jilet iyi almadı sakalı. 2. perdede Feather koydum makineye ama yine de sakal kaldı yer yer..37C slantı kullanmak çok kolay geldi bana, herhangi bir çizik veya tahriş yaşamadım.
Bileği sabitleyerek kısa çekişlerle ve WTG ile Feather eşliğinde kallavi bir tıraş için az bir zaman daha var üstadım. Yeterince cesur olanlar J Hook deneyebilir Şaka bir yana XTG perdesinde blade buffing tekniğinin herhangi bir sıkıntısını görmedim şimdiye kadar.
Günün Tıraşı - Men-Sup - 27/03/2016
J Hook değil de Blade Buffing deneyebilirim ileride belki
Cvp: Günün Tıraşı - Bruce - 27/03/2016
(27/03/2016, Saat: 21:21)Men-Sup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: J Hook değil de Blade Buffing deneyebilirim ileride belki
Bende boyun bölgesinde J Hook epey başarılı sonuçlar veriyor. O sebeple ikinci perde blade buffing ve J Hook karma gidiyor.
Cvp: Günün Tıraşı - dikdik_s - 27/03/2016
Slant+Feather, eger yer yer sakal kaldıysa, tahminim teknikte sorun var.
Cvp: Günün Tıraşı - rocnel - 27/03/2016
Arko Krem
Diplomat Jilet
Williams Krem Sabun
Omega Fırça
Rocnel Makine
Cvp: Günün Tıraşı - dikdik_s - 27/03/2016
@rocnel
Abi yurt dısı forumlarda hep duyuyorum williams da williams diye, bu mu o yoksa bunun eskileri sabun seklinde olan mı tam bilemiyorum ama nasıl memnun kaldınızmı kremden.
Cvp: Günün Tıraşı - rocnel - 27/03/2016
(27/03/2016, Saat: 22:45)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @rocnel
Abi yurt dısı forumlarda hep duyuyorum williams da williams diye, bu mu o yoksa bunun eskileri sabun seklinde olan mı tam bilemiyorum ama nasıl memnun kaldınızmı kremden.
@ihtilaf ustad sağolsun, vilyımı çok sevdim
Kokusu güzel, köpüğü yüzde güzel tutunuyor, kolayca köpük sağlanıyor tavsiye ederim.
Cvp: Günün Tıraşı - ihtilaf - 27/03/2016
(27/03/2016, Saat: 22:40)rocnel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arko Krem
Diplomat Jilet
Williams Krem Sabun
Omega Fırça
Rocnel Makine
@rocnel
Üstad sıhhatler olsun , beğenmenize sevindim.
SE güzel poz vermiş
|