RE: En Son Ne Aldınız ? - PisPorsuk - 14/12/2017
ya @dikdik_s üstadım "Piacenza" ben alacaktım yaaaaa
iyi günlerde sağlıkla kullanın....
RE: En Son Ne Aldınız ? - pilotic - 14/12/2017
Ev yapımı losyonlar için cadı fındığı ve merak ettiğim Semogue 830. 830 u kutusundan çıkarmadan koklamaya başladım. Koku yok denecek kadar az. Çok kötü bir koku da değil. Her hangi birşeyi koklasak o kadar kokar. Omega da kokmamıştı, çok yıllar önce aldığım Jaguar'da da koku hatırlamıyorum. Sanırım bu konuda biraz şanslıyım.
Bonusu fotoğrafta görünmeyen 1 adet Gem SE jilet. Onun için de @impaticaret e teşekkürler.
Yarın Radio 1912 ile bir tıraş denemesi yapacağım.
@dikdik_s benim 300 tane yaprak jilete berber misin demişti gümrük memuru. Üstad doğru söyle, gümrük memurlarına o malzemelerle tıraş etmeyi mi vaat ediyorsun?
En Son Ne Aldınız ? - Pachadeparis - 14/12/2017
(14/12/2017, Saat: 11:34)PisPorsuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Dayanamadım aldım
teşekkürler @impaticaret Mustafa Bey ( arkadaşlar fiyatlar Avrupa ve Amerika fiyatlarından daha uygun, haberiniz olsun şşşş)
@Chinaski, @Pachadeparis, @Men-Sup, @ahraz, @KASSAM, @izbe, @pilotic yeni ürünleriniz hayılı olsun, iyi günlerde kullanınız...
ASUS_X008D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler @PisPorsuk komşum, Sizede hayırlı olsun, mutlu günlerde kullanın.
Bu yakışıklı Porsuk benimde gözüme batıyor ne zamandır, yorumlarınızı bekliyorum.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
En Son Ne Aldınız ? - Pachadeparis - 14/12/2017
(14/12/2017, Saat: 15:36)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Valla simdi geldi paket yeminle.
Sunun fotosunuda ekleyeyim, @izbe ustad kafa goz girmeden kacayım
Noel baba size erken gelmiş komşum...yeni oyuncaklarınız hayırlı olsun.
Benim böyle kalabalık siparişler gelince, onu kokla, bunu okşa 2-3 Saat kendime gelemiyorum...
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
RE: En Son Ne Aldınız ? - izbe - 14/12/2017
(14/12/2017, Saat: 15:36)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Valla simdi geldi paket yeminle.
Sunun fotosunuda ekleyeyim, @izbe ustad kafa goz girmeden kacayım
Ahahahaha yok valla hakikaten inanamıyorum. Benim 10cm*10cm desilik minnacık kutular adamların gözünden kaçmıyo. Sanki üzerlerinde beni kontrol et yazan pembe floatan lar var. Son 5 kargomun 4 ünü de gümrük vergili alabildim.
Ama Serdar hocam sen kötü yaptın. Bak bundan sonraki ilk kargon takılacak. (deermişim. Bkz: Şom ağız nedir? Nasıl Kullanılır? )
En Son Ne Aldınız ? - Chinaski - 14/12/2017
Teşekkürler arkadaş
GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
RE: En Son Ne Aldınız ? - FurkanY - 14/12/2017
Herkesin yeni ürünleri hayırlı olsun. Fotoğraflara bakmak bile beni mutlu ediyor alan ne haldedir
En Son Ne Aldınız ? - GartBnx - 14/12/2017
GartBnx.....
En Son Ne Aldınız ? - marek - 14/12/2017
@GartBnx hocam başımız dönüyor haberiniz olsun.
Güle güle kullanın..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
RE: En Son Ne Aldınız ? - dikdik_s - 14/12/2017
Gart yine patlatmıs yaww. HAyırlı olsun baba.
Hani bizler monopoly de ilk seviye oynuyoz, Gart ustad 3unce seviye oynuyo gibi
|