Cvp: Günün Tıraşı - Serjames - 27/03/2016
@rocnel bende de bir kutu diplomat mevcut ambalajı ile ama açmaya kıyamıyorum . Aynı zamand biraz eski olduğu için pas vs. temizlik gibi şüphelerim var. Rocnel gelince açarım artık
Diplomat nasıl bir tıraş veriyor , konforu hissiyatı vs. nasıl biraz anlatırsanız sevinirim .
Ayrıca webde bulamadım hangi yıla ait oldukları konusunda bir fikriniz varmı ?
Cvp: Günün Tıraşı - t.macgyver - 27/03/2016
(27/03/2016, Saat: 23:01)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @rocnel
Üstad sıhhatler olsun , beğenmenize sevindim.
SE güzel poz vermiş
nasıl performans verdiyse artık, terlemiş
Aynen ama en azından kan ter içinde kalmamış
Cvp: Günün Tıraşı - t.macgyver - 27/03/2016
(27/03/2016, Saat: 23:04)serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynen ama en azından kan ter içinde kalmamış
Oo, muntazam espriye kat çıktınız
(27/03/2016, Saat: 23:09)t.macgyver Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oo, muntazam espriye kat çıktınız
RE: Cvp: Günün Tıraşı - DelikanliTiras - 27/03/2016
(26/03/2016, Saat: 17:00)recklesstr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstadım dümdüz bırakmaması lazım, bendeki her iki alette hafifte olsa jileti bükme var tabiki, dümdüz tutmuyor. Cildim hassas ve hemen tahrişi belli eder normalde. Berberim enseyi makinayla alırken bile kızarır her seferinde gördüğüm en hassas ciltlerden der Ben tahriş olmadan kullanabiliyorsam bu tıraş aletini pek çok kişi kullanır diye düşünüyorum Siz resim eklemeden ben aletin büküş şeklini ekleyim.
Böyle tutuyor bendeki
Cvp: Günün Tıraşı - Mauser - 27/03/2016
-Bluebeard revenge preshave oil
-Bluebeard revenge shavette
-Banat perfect domuz kılı fırça
-Cella Sabun
-Polsilver (1)
-Bodyshop naturel balm
Özenerek olduğum yüzde köpürtme,2 perde WTG-XTG bir tıraştı.Cella ve polsilver yine görevini iyi yaptı.Uzun zaman stoğumdaki WS leri azaltacağım diyerek kaliteli jilet takmamıştım usturaya arada cila iyi oluyor.Polsilver usturada ikinci tıraşıda rahat şekilde çıkarır o yüzden çıkarmadım jileti.Tahriş yok,balmıda madem bu kadar özenerek tıraş olduk süreyim bari diyerek kullandım.
Cvp: Günün Tıraşı - recklesstr - 28/03/2016
Tıraş aleti: Mingshi
Jilet: Bolzano (1)
Fırça: Vie-long
Sabun: Proraso Sheabutter & Sandalwood
AS: Barbasol Brisk
Bolzano'yu kullan at yapsam da sevemedim, Barbasol ise harika mentolü ve esansı ile tıraş sonrasında kurtarıcım oldu
Cvp: Günün Tıraşı - Bruce - 28/03/2016
Saponificio Varesino Settantesimo Shaving Soap
Artesania Romera Silvertip Chubby
Merkur 37C Slant
Feather Hi-Stainless
Feret Bloc Hyalin
Saponificio Varesino Settantesimo After Shave
Herkese sıhhatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı - msakalli - 28/03/2016
Sabun: Arko
|