Cvp: Günün Tıraşı - neoromancer - 28/03/2016
Usturalarla tek tek özlem gideriyoruz..
Cvp: Günün Tıraşı - rocnel - 28/03/2016
(27/03/2016, Saat: 23:02)serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @rocnel bende de bir kutu diplomat mevcut ambalajı ile ama açmaya kıyamıyorum . Aynı zamand biraz eski olduğu için pas vs. temizlik gibi şüphelerim var. Rocnel gelince açarım artık
Diplomat nasıl bir tıraş veriyor , konforu hissiyatı vs. nasıl biraz anlatırsanız sevinirim .
Ayrıca webde bulamadım hangi yıla ait oldukları konusunda bir fikriniz varmı ?
Paslanma yok, keskin bir jilet değil, üretim yılını bilmiyorum ama eski bir jilet, bana hediye geldi, bu jiletle tıraş olmanız için iyi bir yüz hazırlığı gerekli, saygılar.
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 28/03/2016
Cvp: Günün Tıraşı - Berat Duman - 28/03/2016
Bol köpüklü tıraşlar
Cvp: Günün Tıraşı - GartBnx - 28/03/2016
Cvp: Günün Tıraşı - Serjames - 29/03/2016
Cella
Fs 24 mm
Merkur Progress (2.5)
Kai
Arko After Shave Cologne
Yani daha ilk traşı diye bir şans daha vermek istiyorum . Nitekim bir gün arayla olduğum tıraşlarda zaten pek başarılı sonuç alamıyorum . Bu yüzden ileriki günlerde iki , üç günlük sakalda tekrar deneyeceğim . Umarım beni yanıltır .
Sıhhatler olsun ,
Cvp: Günün Tıraşı - mecheng - 29/03/2016
Muhle R41 Twist
Perma-Sharp
Palmolive Krem
Razorock Plissoft Firca
Ilk basta MWF sabun yuzumu alerji yapti, mahvetti. Onu yikayip Palmolive kremi de tekrardan yuzde kopurtme yapinca, alerjinin uzerine badger burn kacinilmaz oldu. MWF sanirim ilk ve son kez yuzume degmis oldu.
Cvp: Günün Tıraşı - koolandgang - 29/03/2016
Haslinger Koyunlu
Semogue 2013 Special
Seven O'clock Sharp Edge (3)
Merkur Futur
Futur coştukça coşuyor. Tek perde artı rötuşla keyifli ve süratli bir sabah tıraşı.
Seven daha gider de, ben üçü geçmiyorum. Haslinger Schafmilch gerçekten iyi sabun.
Hiçbir şey sürmedim, pamuk gibi hala cildim Hepinize sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı - Kerkenez - 29/03/2016
Razorock tto/arko/fs pur tech/perma sharp/old spice
Cvp: Günün Tıraşı - utunc - 29/03/2016
(29/03/2016, Saat: 10:01)koolandgang Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Haslinger Koyunlu
Semogue 2013 Special
Seven O'clock Sharp Edge (3)
Merkur Futur
Futur coştukça coşuyor. Tek perde artı rötuşla keyifli ve süratli bir sabah tıraşı.
Seven daha gider de, ben üçü geçmiyorum. Haslinger Schafmilch gerçekten iyi sabun.
Hiçbir şey sürmedim, pamuk gibi hala cildim Hepinize sıhhatler olsun.
Haslinger davar bu aralar çok trend
Sıhhatler olsun
|