Günün Tıraşı - dud3zilla - 09/05/2013
tıraş öncesi - ahava exfoliating cleansing gel
sabun - cella
tıraş aleti - mühle R89
firca - best badger 21mm
jilet - personna yeni açılmış
tıraş sonrası - ahava soothing aftershave moisturiser ve osma şap
Günün Tıraşı - onurstyle - 09/05/2013
Sommerset PreShave
Herbs of Bulgaria Lavender
Mühle Rosegold Silvertip
Mühle R41
Rotbart extra dünn jilet
Floid Suave
444
Tertemiz dertsiz tiras oldum.
Günün Tıraşı - puchacz - 09/05/2013
Sihhatler olsun, burnuma mentol kokulari geldi
(09/05/2013, Saat: 23:10)onurstyle Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Günün Tıraşı - kazimdikici - 09/05/2013
Onur bu traş yağı ve krem için yorumun nedir?
(09/05/2013, Saat: 23:12)puchacz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sihhatler olsun, burnuma mentol kokulari geldi
tesekkür ederim. ya su 444 icat eden insani var ya. anlindan öpmem lazim
(09/05/2013, Saat: 23:24)kazimdikici Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Onur bu traş yağı ve krem için yorumun nedir?
yagi ilk kez denedim. yorum icin biraz erken. 1-2 tiras daha lazim olur herhalde. tiras kremi benim severek kullandiklarim arasinda ön sirada. benim cildime cok iyi gidiyor. kurutma yok. jilet üstünden kayip gidiyor. kokusuda cok hos. ben lavantayi severim. banyo lavanta bahcesi gibi kokuyor tiras olurken
Günün Tıraşı - deVille - 10/05/2013
Clinique soothing shave oil
Ri mei makine
shark superchrome jilet
Banat sentetik fırça
TOBS sandalwood sabun
Şap
Rebul lime
King of Shaves balsam
Şu ana kadar sadece üç jiletle tıraş oldum en rahatı shark superchrome'du.
Yakın ve tahrişsiz bir traş oldum yanma ya da kızarıklık oluşmadı.
Ri mei alet ise fiyatının çok üstünde bir performans gösterdi. Ancak ağırlık ve sapının ele oturması biraz zayıfı.
Günün Tıraşı - puchacz - 10/05/2013
TOBS sandalwood krem
Vie Long 12705
EJ de89 Barley
Polsilver SI
Floid Suave
Tobs'u tupte almistim. Fircaya sikana kadar canim cikti, sanki kurumus gibi.
Hayvanlar alemine saygi kusaginin ilk adimi at kili fircam hayirli olsun. 3-4 gundur epey yordum fircayi. Hafif bir batma hissi var ama eziyetsiz uretildigi icin gormezden gelinebiliyor.
Günün Tıraşı - Dante2096 - 10/05/2013
Bugun ilk defa geleneksel tıraşımı oldum..
Malzemelerim:
EJ 89 Barley
Gilllet silver blue
EJ Super Badger Fırça
Tabac Stick Sabun
Pre Shave Oil
Jileti yüzüme ilk defa vururken ellerim titredi resmen..Herkes bastırmadan tıraş olmalısın dediği için jileti öylesine bi sürdüm fakat makinenin hiç kesmediğini farkettim..Sadece sakallarıma masaj yapmıştım..Neyse sonra ne kadar bastırmam gerektiğini öğrendim..İlk tıraşımda 3 perde düz ve tersten tıraş oldum..Sonuç hiç fena değil..Yalnız biraz daha bastırmam gerektiğini anladım..Çünkü bazı yerlerde sakalları ancak yarı boyuna indirebilmişim..
Bu arada gillette silver blue çok iyi bir jilete benziyor...İkinci tıraşımı pazartesi günü permasharp super ile olmayı planlıyorum...Bakalım nolcak..
Günün Tıraşı - Delidumrul - 10/05/2013
(10/05/2013, Saat: 12:56)Dante2096 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bugun ilk defa geleneksel tıraşımı oldum..
Malzemelerim:
EJ 89 Barley
Gilllet silver blue
EJ Super Badger Fırça
Tabac Stick Sabun
Pre Shave Oil
Jileti yüzüme ilk defa vururken ellerim titredi resmen..Herkes bastırmadan tıraş olmalısın dediği için jileti öylesine bi sürdüm fakat makinenin hiç kesmediğini farkettim..Sadece sakallarıma masaj yapmıştım..Neyse sonra ne kadar bastırmam gerektiğini öğrendim..İlk tıraşımda 3 perde düz ve tersten tıraş oldum..Sonuç hiç fena değil..Yalnız biraz daha bastırmam gerektiğini anladım..Çünkü bazı yerlerde sakalları ancak yarı boyuna indirebilmişim..
Bu arada gillette silver blue çok iyi bir jilete benziyor...İkinci tıraşımı pazartesi günü permasharp super ile olmayı planlıyorum...Bakalım nolcak..
Sıhhatler olsun,Eğer bastırmayın denmeseydi şimdi kızarık ve yanık dolu bir yüzle dolaşıyor olurdunuz muhtemelen Silver blue R89 ile çok mild kalıyor benim sakalımda, Perma sharp biraz daha keskin.
|