RE: Cvp: Günün Tıraşı - inter - 01/04/2016
(01/04/2016, Saat: 16:21)recklesstr Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Tıraş aleti: Baili 177 Rose Gold TTO
Jilet: Perma-sharp (1)
Sabun: Proraso Shea Butter & Sandalwood
Fırça: Vie-long At Kılı
AS: Fa Spicy Black
Baili'yi kalite olarak ve jilet tutuşu, açısı, agresifliği olarak beğendim. Weishi'ye yakın kalitesi var, ming shi'den ise daha kaliteli olduğu hissi aşikar. Tıraşı da weishi'den biraz daha agresif, ming shi'den daha mild. Toparlamak gerekirse hem agresifliği hem de kalitesi weishi ve ming shi arasında diyebilirim.
Herkese hayırlı cumalar dilerim Fa'nin after shave'leri nasil?!
Cvp: Günün Tıraşı - inter - 01/04/2016
Gunun tirasi'nda Ali Biyikli Ustura'ya Voskhodu suruverip Komutan Arko Tiras sabunu ile yaveri Jaguar 236 firca ile tirasi tamamladim..Parlatma isini Eyup Sabri Tuncer tiras kolonyasi,Nivea Balsam ve Yardley talk pudra'ya biraktim..Ali Biyikli ile de tiras oldum ya usturayla tiras olamazsin diyen berberlerimize selam olsun..Herkese sihhatler olsun..hayirli cumalar hayirli tiraslar
Cvp: Günün Tıraşı - dikdik_s - 01/04/2016
@Gartbnx
Abi o ne temiz apollo, hastasiyim sunlarin da yok piyasada. Zevkli adamsin
Cvp: Günün Tıraşı - recklesstr - 01/04/2016
(01/04/2016, Saat: 16:33)inter Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fa'nin after shave'leri nasil?!
Komşum, Fa kırmızı düz hafif baharatlı ve değişik bir koku, çok belirgin değil kokusu ve kalıcı değil. Fa mavi biraz daha geleneksel kokulara yakın, eğer pino silvestre hydro denediyseniz bire bir aynısı desem yeterli olur. Denemediyseniz sportif bir koku ama cilde uygulayınca kokusu biraz değişiyor ve kokusu çok uzun sürmüyor. Fa yeşil ise koku olarak benim favorim, tüm gün kokusu kalıcı, hoş, ferah. Nemlendiricilik-yatıştırıcılık olarak ise iş gören orta seviye ürünler.
Cvp: Günün Tıraşı - recklesstr - 01/04/2016
(31/03/2016, Saat: 15:30)Saltuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tesekkurler hocam schick dial ile cok iyi kardeş olacaklar
@koolandgang , tesekkurler, epey mild bir alet, 3 perdede temiz tiras alabildim ancak .cok ote bir konforu var, gerek injector jiletlerin kalin yapisi, gerek bu aletlerin acisi jileti yuzde hissettirmiyor, kartuslu alet kolayliginda kullanimi var.
Schick dial güzel bir makina, şimdiden hayırlı olsun
Günün Tıraşı - onurcakmak - 02/04/2016
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cvp: Günün Tıraşı - mkeskus - 02/04/2016
2 perdede sinek kaydı.İtalyanlardan takıldım bugün.
Cvp: Günün Tıraşı - recklesstr - 02/04/2016
Tıraş aleti: Rocnel Stainless Steel SE
Jilet: Shark (1)
Sabun: Arko
Fırça: Isana Men Synthetic
Kolonya: Karayel Lavander
İki perdede harika sinekkaydı! Birkaç çizik olsa da şimdiye dek aldığım en yakın sonuç
Cvp: Günün Tıraşı - OnLyTNT - 02/04/2016
Beş günlük sakal, tıraş olup dışarı çıkacağım. Tam o sırada Rocnel geldi . İlk izlenimlerim olumlu. İleride daha detaylı olarak deneyimlerimi aktaracağım.
Cvp: Günün Tıraşı - Nani Kuş - 02/04/2016
|