RE: En Son Ne Aldınız ? - dikdik_s - 29/12/2017
Şişşt
Uyandırmayın cihanı,
Cihan alıyor alıyor,yenge bakıyor banyoda yer gok sabun, bu ne her taraf sabun diyip, letsgo da yarı fiyatına satıyor. Topluyoz oradan
RE: En Son Ne Aldınız ? - pilotic - 30/12/2017
Fotoğrafı görünce aklıma şu geldi .
RE: En Son Ne Aldınız ? - ahraz - 30/12/2017
(30/12/2017, Saat: 01:09)pilotic Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fotoğrafı görünce aklıma şu geldi .
RE: En Son Ne Aldınız ? - mahmut - 30/12/2017
30mm Virginia Shaving silvertip fırça ve Standı
En Son Ne Aldınız ? - DeaKeN - 30/12/2017
(30/12/2017, Saat: 14:27)mahmut Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
30mm Virginia Shaving silvertip fırça ve Standı
Güle güle kullanın komşum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
karşılaştırma olmasına yardımcı olsun diye jaguar fırçayla
@DeaKeN teşekkürler komşum
RE: En Son Ne Aldınız ? - Ümit Bilgi - 30/12/2017
Kendime yılbaşı kıyağı geçtim,
RE: En Son Ne Aldınız ? - dikdik_s - 30/12/2017
@mahmut
Komsum fırcanız hayırlı olsun, o devasa jaguarın yanında bile dimdik durabiliyorsa belli cidden boylu poslu fırca. Cok hos, zevkli tıraslarınız olsun komsum. Yılbası oncesi hediye gibi olmus kendinize.
@Ümit Bilgi
En guzelini yapmısım komsum, impa ziyareti olmus herhalde. Sv sabun zaten cok guzel ama acocadoyu tek basına kullanmanın yanına diger sabunlarınızı kullanırken de kucuk bir parca icine katmanızı oneririm, cok guzel bir kayganlık veriyor diger sabunlara.
Benim kendime hediyemde yine sans eseri yıl sonu gunu geldi. Kendi 39 slantımı sevdigim bir kardesime vermistim,e seviyoruzda mereti, boyle yeri bos kalınca burkulduydum. Yenisini yine yeniden soyledik. Nice senelere daha guzel urunler sizlerin olsun.
RE: En Son Ne Aldınız ? - Sonmezturk - 30/12/2017
After shave’ni ve traş sabununu kullanıp memnun kaldığım markanın aynı seri diğer ekipmanlarınıda almayı uygun buldum.
|