RE: En Son Ne Aldınız ? - Aliço - 17/01/2018
@ahraz hocam zaten bir tırstım cekici alime alınca
@przpe şuan sizi fırçalara fısıldayan adam gibi gördüm
RE: En Son Ne Aldınız ? - przpe - 17/01/2018
@Aliço Yılanı bile deliğinden çıkaran tatlı dil, domuza neler yaptırmaz efendim. : )
@przpe saygıyla eğilip şapkamı çıkarıyorum banada öğretiniz
RE: En Son Ne Aldınız ? - przpe - 17/01/2018
@Aliço Forumda benden çok daha bilgili ve tecrübeli arkadaşlarımız, abilerimiz varken bana pek laf düşmez bu konuda efendim. : )
En Son Ne Aldınız ? - Dragon - 17/01/2018
(15/01/2018, Saat: 20:53)Dragon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Yardley el sabunlarını merak ediyordum, yanında da biraz polsilver aldım.
Yardleyin sitesinde kakaolu sabunu tıraş sabunu olarak da kullanabilirsiniz yazıyor (ağam bizimle eğlenir mi
Yardley kakaolu sabun elleri çatlatıyor ve kızarıklık yapıyor. Evdekiler de denedi aynı sonuç. Ellere bunu yapan yüze ne yapar. Yüz için hiç denememek lazım. Yaseminlisi ellerde çatlatma yapmıyor. Sanırım kakaolu içeriğinde bir problem var
En Son Ne Aldınız ? - Milamber - 17/01/2018
Clubman Pinaud
Gillette 7 Oclock Super Stainless
1Haslinger Sage mýdlo
Merkur 37c
1Mühle Aloe Vera soap
Basarabildiysem tapatalk dan artmaya calistim kargo bunlarda dun gelenler.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
RE: En Son Ne Aldınız ? - ckeskin - 17/01/2018
(17/01/2018, Saat: 01:06)Aliço Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @przpe komşum söyleyeceğim belki abest gelebilir fakat pişman değilim yaptıklarımdan bende de 830 mevcut, kıvama sokmak için ben 1 ay boyunca zımparaya haftada bir sürttüm yumuşak dairesel haraketlerle (gereksiz kıllar kendini zımparada bırakıyor) ardından çekiçle uçlarını dövdüm sonra sabunda köpürttüm tabi ilk başta tek seferlik oturdum iki saat boyunca fırça içindeki kalın alakasız kılları cımbızla çektim, şuan fırçam on numara beş yıldız uçları çatallaştı yüzde ne çizme ne batma adeta sevgi gösterisinde bulunuyor, hunharca davrandım farkındayım ama iki sıkı dost böyle olunuyormuş fırçayla
Okurken ben bir fena oldum. Hani havluya sürtmek sık başvurulan bir yöntem. Keza arada halıya sürten de çıkıyor o da tamam. Lakin zımpara ve çekici okurken kendimden geçtim. Yapmayın yazıktır fırçaya. Sert sabun ve havlu yeter de artar.
@cihankeskin hocam acımadım fırçaya sen mi sertsin benmi diyerek yola çıktım valla ne yalan diyim çokta guzel oldu ipeksi bir dokunuşu var fırçanın, bundan sonra ki fırça seçimim porsuk olacak onada ayni islemi yapacakmıyım kesinlikle hayır
RE: En Son Ne Aldınız ? - Kerkenez - 18/01/2018
@Mert_ komşuna tekrar tesekkurler
En Son Ne Aldınız ? - bekvural - 18/01/2018
yeni geldi artık kime hediye gider bilmiyorum
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
|