RE: En Son Ne Aldınız ? - GartBnx - 25/01/2018
@dikdik_s iyi gunlerde kullanin hayirli olsun. Büyük olan slanta dikkat
GartBnx.....
RE: En Son Ne Aldınız ? - blueshadov - 25/01/2018
giftsandcare siparişim 7 günde Türkiye ye geldi.4 gün sonra ise ptt teslim etti.
tabac sabun u dün @Niko üstat tan aldım. sağolsun hediyesi ile beraber yollamış.ptt nin iki ürünü birden getirmesine şaşırdım doğrusu.yurt içi kargo nun aynı gün 3 kargo yu farklı zamanda getirmesi ne alışmışım, ptt beni şaşırttı.
RE: En Son Ne Aldınız ? - Niko - 25/01/2018
tabac sabun u dün @Niko üstat tan aldım. sağolsun hediyesi ile beraber yollamış.ptt nin iki ürünü birden getirmesine şaşırdım doğrusu.yurt içi kargo nun aynı gün 3 kargo yu farklı zamanda getirmesi ne alışmışım, ptt beni şaşırttı.
[/quote]
Güle güle kullanın @blueshadov üstat. PTT beni de şaşırtıyor. Son bir yıldır açık ara en beğendiğim kargo firması.
RE: En Son Ne Aldınız ? - PisPorsuk - 26/01/2018
(25/01/2018, Saat: 16:29)GartBnx Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın... :-)
@GartBnx Burak bey kardeşim teşekkürler, sen olmasan rüyamda görürdüm "King Cobra Classic"
Saçı sakalı saldım bu ara ama havalar biraz düzelsin ilk fırsatta paylaşırım görüşlerimi inceden...
bayadır foruma girmemişim
@dikdik_s, @przpe, @berzax, @moonstars, @KASSAM, @pilotic, @blueshadov yeni ürünleriniz hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın...
RE: En Son Ne Aldınız ? - berzax - 26/01/2018
Teşekkür ederim @PisPorsuk komşum.
Bütün arkadaşlara aldıkları ürünler ile keyifli tıraşlar dilerim.
HTC U11 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En Son Ne Aldınız ? - berzax - 26/01/2018
Muhle R103, ilk tıraşımı iki haftalık sakala girişerek gerçekleştirdim. Tıraşı çok keyifliydi.
En Son Ne Aldınız ? - GartBnx - 26/01/2018
Adoration - Rubberset 400 - C Mon
GartBnx.....
En Son Ne Aldınız ? - -mali - 26/01/2018
@berzax ve @GartBnx komşularım hayırlı olsun güle güle kullanın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
RE: En Son Ne Aldınız ? - moonstars - 26/01/2018
(22/01/2018, Saat: 21:57)moonstars Adlı Kullanıcıdan Alıntı: :D ....
Teşekkürler PisPorsuk ilgilenen arkadaşlar olursa bu siteden aldım gümrüğede hiç takılmadan 10 gün gibi bir sürede geldi iyi tıraşlar
https://groomatorium.com/collections/types?q=sample
RE: En Son Ne Aldınız ? - berzax - 26/01/2018
Teşekkür ederim @mavibu komşum daha güzelleri sizin olsun.
|