Cvp: Günün Tıraşı - Serjames - 21/04/2016
Duş sonrası
Ej Pre Shave
Ej Shaving Cream
Fs 24mm
Rocnel SE
Gillette 7 'o clock ( Yellow )
Zaza Alum Block
Ej After Shave Balm
Mükemmel bir tıraştı
Sıhhatler olsun ,
Cvp: Günün Tıraşı - ehkaa - 21/04/2016
Progress
Cella
Tipsoft
Perma sharp
Progress 8. Ayarda 2 perde tıraş. Progressle 4. Tıraşım jilet tutuş açısından dolayı sevdim aleti.takılma vs olmuyor
GT-I9295 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı - recklesstr - 22/04/2016
Cvp: Günün Tıraşı - mkeskus - 22/04/2016
(20/04/2016, Saat: 21:47)mkeskus Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Cella,duke 2,ej 89,personna,brüt musk,zaza alum.
Herkese sihhatler olsun.
(20/04/2016, Saat: 21:58)brkdmn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @mkeskus üstad sıhhatler olsun... brut musk ın kokusu nasıl bilgi verebilir misiniz acaba ? Ayrıca nereden temin ettiniz acaba ?
Koku misk olduğu için oldukça ağır ama yatistirmasi yeterli.aylar önce n11 den almıştım 25 liraya ama şimdi uretilmiyor diye biliyorum. Ama bulursanız Denenmesi gereken bir aftershave.
Günün Tıraşı - Turhan84 - 22/04/2016
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cvp: Günün Tıraşı - msakalli - 22/04/2016
Rimei tıraş aleti
Polsilver jilet
Truefitt&Hill Süper Badger fırça
Haslinger Schafmilch (koyun sütü) sabun
Zaza şap
Clubman Pinaud special reserve (numune)
Son günlerde Rimei kullanan arkadaşları görünce benim de iştahım kabardı ve bir süredir elime almadığım Rimei'yi bugün kullandım. Bu alet kesinlikle fiyatının çok üstünde bir performans veriyor. Her kullanışımda neden çok daha pahalı aletleri aldığımızı sorguluyor ve hayıflanıyorum.
Pinaud special reserve denediğim 6. numune oldu. Ben yorum yapmayacağım çünkü benden önce eşim kokusunu hiç beğenmediğini söyledi. (Daha önceki numunelere bu kadar olumsuz yaklaşmamıştı) Sizce, bunun üzerine başka söz söyleyebilir miyim?
Cvp: Günün Tıraşı - ustaci - 22/04/2016
R 41
Feather
Myrsol pre-after
Mwf
Simpson duke 3
La toja aftershave
Cvp: Günün Tıraşı - rock83 - 22/04/2016
Tipsoft
Cella,
Bolzano,
Progress(2),
Tabac Balsam
Tıraş kremlerini keşfettiğimden beri Cella'ya dönemiyordum, Sonunda bu sabah tekrar buluştuk.
İlk köpürtmede yeterince değil ama 2. köpürtmede cilde tahriş azaltıcı yağlı krem gibi etki yapıyor.
Üstadlarımızın tavsiye ettiği gibi jilet öncesi bir kere köpürtüp yıkadıktan sonra tekrar
köpüklediğimizde daha iyi sonuç elde etmek mümkün.
Cella'nın neden bu kadar sevildiğini daha iyi anladım.
Cvp: Günün Tıraşı - koolandgang - 22/04/2016
L'occitane Cade
Retro Deluxe
Personna Hospital Use
Merkur Futur
L'occitane Mer & Mistral
Cade, kokusunu çok sevdiğim ama bir türlü anlaşamadığım bir sabun. Ya da bendeki sorunlu. Ama özlüyorum arada, bugünde kullanayım dedim. Retro yumuldu yine, aylardır yazıları okunan sabunu dümdüz bir yüzeye kavuşturdu
Personna hastane, zaten gözü kapalı tıraş olabileceğim bir jilet, Futur'la da eşleşince harika bir Cuma tıraşı yaşadık.
Hepinize sıhhatler ve Hayırlı Cuma'lar olsun.
Cvp: Günün Tıraşı - emrah06 - 22/04/2016
R41
Polsilver jilet
Semogue SOC 2 band
Proraso pre-shave
Cella
444 balm
Pazartesi ve Cuma tıraşlarında R41 tercih ediyorum. Polsilver jilet bana pek uymuyor ama bitsin diye ara ara kullanıyorum. R41 ile kullanmak ise büyük hata oldu Proraso pre-shave en beğendiğim tıraş ekipmanım. Tıraş konforuna çok katkısı olduğunu düşünüyorum. Cella ise tam bir klasik, her ne kadar kokusunu beğenmesem de başarısı inkar edilemez.
|