Cvp: Günün Tıraşı - Aleksey - 10/05/2016
(10/05/2016, Saat: 12:13)koolandgang Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Phoenix Miami Libre
Thater 49125/0
Polsilver SI
Merkur 1904
Extro AS Sottozero
Çok hızlı bir tıraştı. Artisan arayıp macera istemiyorum diyenlere Phoenix her türlü tavsiye edilir. Bugüne kadar 5 çeşidini kullandım. Aralarında boş yok. Ha kokusunu sevmeyebilirsiniz ama bir sabundan bekleyebileceğiniz ne varsa karşılayacağına eminim. Polsilver ve Merkur 1904 süper ikili oldular. Adeta bir çentik atsınlar diye zorlamama rağmen 2 perdede çiziksiz sinek kaydı bir tıraş verdiler.
Üstlerine Sottezero koku olarak uygun olmasa da sonuç olarak satin finish verdi
Böyle de mentol görmedim desem abartmış olmam heralde. Aslında mentolden ziyade okaliptüs basıyor galiba.
Ben mentole fazlasıyla duyarlı olduğum için bana öncelikle o gelmiş olabilir.Benim gibi daha denemeyenler varsa Extro da tavsiye edilir.
Hepinize sıhhatler olsun
Ben de Extro Sandalo'yu çok seviyorum komşum. Koku ve yatıştırıcılık bakımından benim için çok başarılılar. Özellikle Sandalo kokusu güzel odunsu bir sandal-vetiver harmanı. Tavsiye ederim hitap ediyorsa.
Cvp: Günün Tıraşı - koolandgang - 10/05/2016
(10/05/2016, Saat: 12:42)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben de Extro Sandalo'yu çok seviyorum komşum. Koku ve yatıştırıcılık bakımından benim için çok başarılılar. Özellikle Sandalo kokusu güzel odunsu bir sandal-vetiver harmanı. Tavsiye ederim hitap ediyorsa.
İkisi arasında kalmıştım. Flickr'da bir arkadaşım var o bu Sottezero'yu tavsiye edince bunu aldım. Sandalo'yu da alırız o zaman, nasıl olsa battı balık
Günün Tıraşı - ynspektas - 10/05/2016
Plissoft Sentetik
Cella
Merkur Progress
Astra yeşil
Gül Toniği
Pinaud musk
Cvp: Günün Tıraşı - Nani Kuş - 10/05/2016
Omega 81025 herzamanki güzelliğini gösteriyor .
Tabac sabuna iyice alışmaya başladım çok kısa sürede köpük yapıyor ve çok iyi nemlendirme ve kayganlıga sahip.
İmpadan aldığım polsilver jiletler sorunsuz .
Futur vazgeçilmezim oldu.
Aqua velva başarılı ferahlatma etkisine sahip.
Sonuçmu Eee güzel traş olduk
Cvp: Günün Tıraşı - Saltuk - 10/05/2016
Gem ptfe jiletin ilk tirastaki isirma hissini el ayasina surterek.bertaraf ettim. @ozgun41 e tesekkurler
Cvp: Günün Tıraşı - recklesstr - 11/05/2016
Razor: Rocnel P Stainless Steel SE
Blade: Rapira Super Stainless (2)
Soap: Arko with Mint EO
Brush: Isana Premium Synthetic
AS: Gillette ArcticIce Bold
Cvp: Günün Tıraşı - Kerkenez - 11/05/2016
Gem contour2/ gem PTFE/ Nivea mild/ old spice
Cvp: Günün Tıraşı - msakalli - 11/05/2016
Sabun: Arko
Cvp: Günün Tıraşı - koolandgang - 11/05/2016
Sapofinicio Varesino 70th
Semogue Special 2013
Polsilver (2)
Merkur 1904
Sapofinicio Varesino 70th. Balsam
Kadro neredeyse A Milli olduğu için sonuç da öyle oldu. Sapofinicio balsam da, kadro da fazla sırıtmadı, görevini yaptı diyelim. Hepinize sıhhatler olsun
Günün Tıraşı - Eskiuyebyr - 11/05/2016
|