Gillette Adjustable Black Long Handle / Super Adjustable - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: JİLETLİ TIRAŞ ALETLERİ (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Tek Parçalı Tıraş Aletleri (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=3) +--- Konu Başlığı: Gillette Adjustable Black Long Handle / Super Adjustable (/showthread.php?tid=315) |
Gillette Adjustable Black Long Handle / Super Adjustable - anarche - 28/03/2013 (28/03/2013, Saat: 21:10)FloydianDM Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bugün 59,5 TL'ye 1969 2. çeyrek yapımı bir Gillette Black Handle Super Adjustable aldım bir eskiciden. Mekanik bir problemi gözükmüyor, ayar mekanizması tıkır tıkır çalışıyor, kelebek mekanizmasının tek kanadı biraz yavaş açılıyor ama biraz yağlamayla düzelir sanırım.Resim ekler misiniz? Gillette Adjustable Black Long Handle / Super Adjustable - hsnmrycl - 28/03/2013 (28/03/2013, Saat: 21:10)FloydianDM Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bugün 59,5 TL'ye 1969 2. çeyrek yapımı bir Gillette Black Handle Super Adjustable aldım bir eskiciden. Mekanik bir problemi gözükmüyor, ayar mekanizması tıkır tıkır çalışıyor, kelebek mekanizmasının tek kanadı biraz yavaş açılıyor ama biraz yağlamayla düzelir sanırım. Hayırlı olsun. Eskicilerden çok malzeme çıkıyor okuduğum kadarıyla Ankara'dakileri bir ara turlamak lazım Tabii önce nerede olduklarını öğrenmem gerek... Gillette Adjustable Black Long Handle / Super Adjustable - FloydianDM - 28/03/2013 (28/03/2013, Saat: 21:52)anarche Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(28/03/2013, Saat: 21:10)FloydianDM Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bugün 59,5 TL'ye 1969 4. çeyrek yapımı bir Gillette Black Handle Super Adjustable aldım bir eskiciden. Mekanik bir problemi gözükmüyor, ayar mekanizması tıkır tıkır çalışıyor, kelebek mekanizmasının tek kanadı biraz yavaş açılıyor ama biraz yağlamayla düzelir sanırım.Resim ekler misiniz? Fotoğraf makinem olmadığı için telefonumla çekip koyacağım birazdan. (28/03/2013, Saat: 22:17)hsnmrycl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(28/03/2013, Saat: 21:10)FloydianDM Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bugün 59,5 TL'ye 1969 4. çeyrek yapımı bir Gillette Black Handle Super Adjustable aldım bir eskiciden. Mekanik bir problemi gözükmüyor, ayar mekanizması tıkır tıkır çalışıyor, kelebek mekanizmasının tek kanadı biraz yavaş açılıyor ama biraz yağlamayla düzelir sanırım. Teşekkür ederim. Gerçekten çok malzeme çıkıyormuş, bugün dolaştığımda anladım. Biraz kurcalansa neler çıkar. Gillette Adjustable Black Long Handle / Super Adjustable - FloydianDM - 28/03/2013 Aldığım makinenin dezenfekte ettikten sonraki fotoğrafları: Fotoğraf makinem olmadığı için telefonla çektim, çok bulanık gözüküyor, özür diliyorum. İkinci fotoğraf dışındakilerde küf net olarak belli olmakta. Gillette Adjustable Black Long Handle / Super Adjustable - tipsol - 29/03/2013 Arkadaslar bugun antikacından 2 adet gillette adjustable black long handle aldım ama bir tanesinin ayar mekanızması fena sıkısmıs ne yaptıysam donmedi. bu aleti parcalara ayırabılırmıyız? Gillette Adjustable Black Long Handle / Super Adjustable - tipsol - 29/03/2013 cihazlar bunlar. Gillette Adjustable Black Long Handle / Super Adjustable - zorba58 - 30/03/2013 (28/03/2013, Saat: 22:17)hsnmrycl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı olsun. Dostum her ayın belli bir günü emniyet genel müdürlüğünün altındaki ayrancı pazarında antika pazarı kuruluyor ama bayağıdır uzakta olduğum için unuttum gününü bir araştır istersen Gillette Adjustable Black Long Handle / Super Adjustable - tipsol - 30/03/2013 temizledim bu hale geldi ama sapını nasıl boyayabilirim? Gillette Adjustable Black Long Handle / Super Adjustable - tipsol - 30/03/2013 Gillette Adjustable Black Long Handle / Super Adjustable - FloydianDM - 30/03/2013 Komşular, küfü makineden nasıl sökebilirim, bilgisi olan var mıdır? Çamaşır suyu işe yarar diyenler var başka forumlarda. |