Cvp: Günün Tıraşı - dikdik_s - 25/05/2016
şişşt yakısır kardesime. Balm nasıl begendinmi. Senin tecruben daha cok farklı marka balm ve AS olarak. Ne diyon usta, yapabilmismi amcalar.
Cvp: Günün Tıraşı - Saltuk - 25/05/2016
Amcalar elini attığını en kral şekilde yapıyor,"aman tanrım didim".Bendeki diğer SV balma benziyor bu da.SV balmların içine alkol katıyor düşük bir miktar ama bunun yanında cadı fındığı,bitkisel yağlar,gliserin,aloe vera,tokoferol gibi sağlam içerikleri de kullanıyor.Bir çeşit emülsiyon gibi düşünebiliriz SV balmları.Cildi yatıştırıp,gerginleştiren içeriklerle,son derece güzel bir nemlendirme ve bakım sağlayan içerikler bir arada,tam olması gerektiği gibi yani.Bu yüzden lütfen -üzerinde de yazdığı gibi- "kullanmadan önce çalkalayınız" dostlar.
Cvp: Günün Tıraşı - DeaKeN - 25/05/2016
Merkur Progress 3,5 ayar 1.perde 2 ayar 2. perde ve 1,5 ayar 3.perde
Bic chrome platinum
Tipsoft Silvertip Finest
Arko sabun
isana as
Keyifli bir tıraşla güne başlamak gibisi yok..
Cvp: Günün Tıraşı - oznk40 - 25/05/2016
Rimei traş aleti
Banat domuz fırça
Proraso mentol
Gillette 7 o'clock
Arko traş kolonyası
Gillette sharp edge hakikaten muhteşem
Cvp: Günün Tıraşı - koolandgang - 25/05/2016
TOBS Cedarwood Krem
Vie-Long Horse Hair
Gillette Super Silver (2)
Merkur Futur
Saponificio Varesino Cosmo Balm
Gillette SS, Futur'la anlaşamadığından mı yoksa, 2. tura uygun olmadığından mı bilemedim, performansı düşüktü.
Yaklaşık bir aydır Merkur 1904'le mutlu mesut takılırken, Gillette SS'i denemek uğruna aylar sonra kırmızı noktaları gördük. Hepinize sıhhatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 25/05/2016
Cvp: Günün Tıraşı - ihtilaf - 25/05/2016
@Saltuk
Üstad LG çektiği fotoğrafı tanırım
Yıldız efekti bile atmış progresse
Hocam pes doğrusu yine beni şaşırtmayı başardınız
RE: Cvp: Günün Tıraşı - Eskiuyebyr - 26/05/2016
(25/05/2016, Saat: 22:22)Saltuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam pes doğrusu yine beni şaşırtmayı başardınız Sherlock mübarek
|