Cvp: Günün Tıraşı - rocnel - 27/05/2016
GEM Jilet
Antika SE Tıraş Aleti
Barbaros Tıraş Sabunu
Bu üçlü ile çok güzel tıraş keyfi yaşadım
Günün Tıraşı - Men-Sup - 27/05/2016
Komşum keyiften başın dönmüş galiba...
Günün Tıraşı - Eskiuyebyr - 27/05/2016
Haslinger yosunlu sabun inanılmaz çabuk ve kaliteli köpük yapıyor. Dün 1 dk civarı yükleme yaptığımda köpük patlaması olmuştu. Bu sabah 15 sn.lik yükleme ile 3 perdelik yogun bir köpük verdi.
Cvp: Günün Tıraşı - Nani Kuş - 27/05/2016
Günün Tıraşı - rating - 27/05/2016
(27/05/2016, Saat: 08:35)bayercy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Haslinger yosunlu sabun inanılmaz çabuk ve kaliteli köpük yapıyor. Dün 1 dk civarı yükleme yaptığımda köpük patlaması olmuştu. Bu sabah 15 sn.lik yükleme ile 3 perdelik yogun bir köpük verdi.
Kokusu nasıl komşum ? Daha çok yazlık bir havası var gibi geldi bana.
Sent from my iPhone using Tapatalk
RE: Günün Tıraşı - Eskiuyebyr - 27/05/2016
(27/05/2016, Saat: 10:00)rating Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kokusu nasıl komşum ? Daha çok yazlık bir havası var gibi geldi bana.
Sent from my iPhone using Tapatalk Yosun kokusuyla alakası yok komşum. Çok ferah, sabun kokusu. Ben beğendim. Performansı da iyi bence.
Günün Tıraşı - rating - 27/05/2016
Performansını da beğenmişsiniz yazın kullanmak için listeme ekliyorum. Koyun sütlü olanını denemiştim beğendim ama biraz koku ağır gelmeye başladı sonlara doğru. Haslinger bu işi biliyor galiba komşum
Sent from my iPhone using Tapatalk
RE: Günün Tıraşı - Eskiuyebyr - 27/05/2016
(27/05/2016, Saat: 10:13)rating Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Performansını da beğenmişsiniz yazın kullanmak için listeme ekliyorum. Koyun sütlü olanını denemiştim beğendim ama biraz koku ağır gelmeye başladı sonlara doğru. Haslinger bu işi biliyor galiba komşum
Sent from my iPhone using Tapatalk Gerçekten de yazın iyi gidecek bir sabun.
Cvp: Günün Tıraşı - kerami - 27/05/2016
Omega 10051
Bic Metal (1. perde)
Rimei (2. ve 3. perde)
Perma-Sharp (1)
Arko Sabun (Çay ağacı ve tatlı badem yağı katkılı)
İHA Şap
Nivea Aftershave Losyon
Öncelikle forumdaki ilk mesajımı bodoslama buraya atmam vesilesiyle de olsa, 3 ay gecikmeli olarak merhabalar demek isterim herkese
Tüm bir final dönemi boyunca (yaklaşık 2 hafta) uzattığım sakallarımı kestiğim, içime sinen bir tıraş oldu. İhtilaf üstadın hediyesi olan Omega ile ilk defa tıraş oldum ve böylesi küçük bir fırçanın (diğer fırçam 3 ay önce aldığım ve geleneksel tıraşa başladığım Lider fırçadır bu arada) kolayca yüklenip sabunu köpürtebildiğine hayretle şahit oldum.
Sonrasında, forumu okurken öğrendiğim Bic Metal ile ilk perdede kısalttığım sakallarımı, Rimei'ye takılı taze Perma-Sharp ile temizledim. İlk perdede WTG yaparken farkettiğim üzere, Bic Metal gerçekten yakın ve konforlu sayılabilecek bir kesim yapıyor. Bu kadar efektif kesimin yapıldığı WTG'den sonra, her iki yöne XTG ile sinekkaydı denilebilecek, tahrişsiz ve kansız olarak kesimi tamamladım.
Ardından şap testinden sıkıntısız bir biçimde geçerek yüzümü yıkadım, akabinde de yüzümü losyon içinde bıraktım. Öyle diyorum, zira şişeyi az daha komple elime boşaltıyordum, sağlam sallamışım şişeyi
Sonuç olarak güzel bir tıraş oldu. Herkese iyi hafta sonları dilerim
Cvp: Günün Tıraşı - recklesstr - 27/05/2016
Cuma Sabah Tıraşı
Tıraş aleti: Markasız
Jilet: Derby (4)
Sabun: Arko
Fırça: Vie-long
AS: Gillette Arctic Ice
Bu markasız tıraş aleti EJ tarzı duruşu ve kesimiyle beğenimi topladı
Sıhhatler olsun!
|