En Son Ne Aldınız ? - inceptum - 25/09/2013
(25/09/2013, Saat: 18:42)onurstyle Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Amerikadan paketim geldi. Arkadasim Lavantali sabun ve yag hediye olarak ekledi.
Vintage tiras fircasi. porsugunu söktürüp yerine 2band koymaya planliyorum. su an Aulitzky ve Shavemac arasinda bir secim yapamiyorum. biraz kararsizim.
2. Merkur Adams OC aletim oldu. Tirasini cok merak ediyorum. bu artik günlüklerin arasina girecek herhalde. digerini sakliyorum.
Ve Vintge Merkur 37c tiras aleti....
Onur hocam hayırlı olsun güle güle kullanın. Bu bütün paket hediye mi?
En Son Ne Aldınız ? - onurstyle - 25/09/2013
(25/09/2013, Saat: 22:53)inceptum Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (25/09/2013, Saat: 18:42)onurstyle Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Amerikadan paketim geldi. Arkadasim Lavantali sabun ve yag hediye olarak ekledi.
Vintage tiras fircasi. porsugunu söktürüp yerine 2band koymaya planliyorum. su an Aulitzky ve Shavemac arasinda bir secim yapamiyorum. biraz kararsizim.
2. Merkur Adams OC aletim oldu. Tirasini cok merak ediyorum. bu artik günlüklerin arasina girecek herhalde. digerini sakliyorum.
Ve Vintge Merkur 37c tiras aleti....
Onur hocam hayırlı olsun güle güle kullanın. Bu bütün paket hediye mi?
tesekkür ederim. sabun ile yag arkadasimin hediyesi. aletleri ve fircayi ben amrikadan alip kendisine yollattim. arkadas genelde 2-3 aleti kendinde biriktirtikten sonra bana yolluyor.
En Son Ne Aldınız ? - hayzen - 25/09/2013
Biraz önce Ankara Altunbilekler'den köpürtme tası olarak 1 adet jumbo kupa ile 1 adet çerezlik aldım.Kupanın içine kaynar su koyularak köpüğün çerezlikte sıcak kalması sağlanabilir sanırım.Gerçi kupa tek başına da kullanılabilir.İkisinin de farklı renkleri mevcut.
Seramik çerezlik 2 tl . Jumbo kupa (porselenimsi) 3 tl.
En Son Ne Aldınız ? - tipsol - 26/09/2013
E ben bunu aylar önce teklif etmiştim, hatta başlığın adınıda bugün Onur ne aldı olarak değişelim demiştim)
Sent from my iPad using Tapatalk - now Free
En Son Ne Aldınız ? - eternal77 - 26/09/2013
(25/09/2013, Saat: 10:41)deVille Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (25/09/2013, Saat: 00:27)eternal77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Hocam güle güle kullanın nereden almıştınız paylaşır mısınız?
Sent from my iPad using Tapatalk
Bellamola' dan aldım üstadım....
En Son Ne Aldınız ? - theunnamed - 26/09/2013
En Son Ne Aldınız ? - BigHillMe - 26/09/2013
suhulet hocamın ılanından
enfiyeler
En Son Ne Aldınız ? - srwann - 26/09/2013
En Son Ne Aldınız ? - zorba58 - 27/09/2013
@unnamed
Son paylastiginiz urunu kullandiniz mi fiyat ve yorumlarinizi paylasir misiniz?
En Son Ne Aldınız ? - Hasan Ali - 27/09/2013
Dün "whipped dog" Larry'den görmeden satın aldığım ustura geldi. Frederick Reynolds Sheffield yazıyor üzerinde. Gülümseyen bir ustura. 1. sınıf bir ustura değil galiba ama, kalitesiz de değildir. Çok da iyi bilenmiş, traşa hazır.
|