Cvp: Günün Tıraşı - Saltuk - 02/06/2016
@onurcakmak hocam sihhatler olsun gorup de cok ustunde durmadigim bir sabundu aklimizda olsun
Cvp: Günün Tıraşı - Saltuk - 02/06/2016
Muhteşem kokular içinde tamamladım tıraşı.
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 02/06/2016
Öyle seviyorum ki bu Santa Maria Novella'yı.
Cvp: Günün Tıraşı - ihtilaf - 02/06/2016
(02/06/2016, Saat: 22:05)Saltuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Muhteşem kokular içinde tamamladım tıraşı.
@Saltuk
Üstad güzel ürünler
Yıldızları göremedim.
Günün Tıraşı - eRenleR - 02/06/2016
Cvp: Günün Tıraşı - Saltuk - 03/06/2016
(02/06/2016, Saat: 22:26)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Saltuk
Üstad güzel ürünler
Yıldızları göremedim.
her zaman görünmüyorlar hocam
Cvp: Günün Tıraşı - Niko - 03/06/2016
Birazdan bu altılı ile tıraş olacağım.. Ustura ile 30 seneden sonra ikinci denemem olacak, Hakkınızı helal edin dostlar
Günün Tıraşı - ynspektas - 03/06/2016
@Lorenzo kardeş son durum ne oldu? İtfaiyeye ihtiyaç var mı?
Cvp: Günün Tıraşı - Niko - 03/06/2016
(03/06/2016, Saat: 02:12)ynspektas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Lorenzo kardeş son durum ne oldu? İtfaiyeye ihtiyaç var mı?
kardeşim neyse ki yangın çıkmadı, sonuç süper Bomonti arkadaşın da gazıyla tek perde harika bir tıraş çıkardım, ben de şaşırdım. Şap ve A.S. kullanmadım. Yaklaşık 1 saat oldu, tık yok..
Ama dikkat edilmesi gereken noktalar var. Şöyle ki: (bkz: Acemice ustura ile tıraş olup hasbelkader kendini kesmeyen ukala insan modeli )
* Köpük sulu olacak. Aksi taktirde jilet kaymıyor.
* Gerdirme çok önemli. Özellikle benim gibi yarım asıra ramak kalmış dinozor ciltlerini, jilet "hart"diye 1 salisede ısırabilir. İşin kötüsü tıraş o kadar konforlu ki o ısırış hissedilmez bile. Noktasal gerdirme yapılması şart.
* Şakaya gelir yanı yok; dikkatli ve yavaş olmak lazım. DE makinalarımız, usturanın yanında staj yapan öğrenci gibi kalıyor
Enteresan bir nokta var: Çenemin 2 tarafinda simsiyah, kalın ve asla rengini yok edemediğim iki bölge, tek perde wtg olduğum halde pırıl pırıl oldu. 3 hatta 4 perde Ej89 ile asla böyle bir tıraş yakalayamadım.
Cvp: Günün Tıraşı - recklesstr - 03/06/2016
Tıraş aleti: Schick Dial @5
Jilet: Polsilver (2)
Fırça: Vie-long
Sabun: Proraso Eucalyptus & Menthol
AS: Barbon
|