Cvp: En Son Ne Aldınız ? - gidakontrol - 25/05/2018
Cahillik mutluluktu komsum?Artık cesaret edip alamam
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - pundoe - 25/05/2018
Gumruk limitini asmayin hocam, bir de kargo pahali oldugunda hep takildi benim sabunlar. Takipsiz 20 pound'u asmadan azar azar toplayin
(25/05/2018, Saat: 15:51)PisPorsuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Baya zamandır şık bir stand arıyordum, sonunda kavuştuk...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ben de merak ettim, nereden aldiniz hocam?
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - blaster - 25/05/2018
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - tam35 - 25/05/2018
(25/05/2018, Saat: 17:40)gidakontrol Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yasakmi, ben daha geçen hafta theenglishshavingcompanyden teslim aldım sabunlarimi. Sadece 1.99 kargo ücreti aldılar ve 10 günde geldi
Burdan bende sipariş verdim. İlk defa yurtdışı siparişim gelirse şansımıza gelmezse ilk ve son sipariş olur.
En Son Ne Aldınız ? - volkanerozan - 25/05/2018
Bir numaradan başlıcam denemeye. Futur klonundan sonra soğudum ayarlı alete (Rex hediye edene hayır demem ) yoksa progress alıcaktım. Gerçi bu gidişle onuda alırım, asgari ücretle çalışanım,bir yıl dağa dolmadı sabun fırça hariç 1500 TL civarı olmuş. Wilkinson classic 100 perma sharp la başladım, permatik den ekonomik olur dedim,bu işte bi terslik var
SM-C7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - olgar - 25/05/2018
Aliexpress'ten qshave future klonu alet satın aldım ama pek hoşuma gitmedi, eski aletlerimle devam ediyorum.
En Son Ne Aldınız ? - berzax - 26/05/2018
Stand gerçekten çok iyiymiş.
Tüm komşuların yeni ürünleri hayırlı olsun.
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
En Son Ne Aldınız ? - Nani Kuş - 26/05/2018
(25/05/2018, Saat: 23:48)volkanerozan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir numaradan başlıcam denemeye. Futur klonundan sonra soğudum ayarlı alete (Rex hediye edene hayır demem ) yoksa progress alıcaktım. Gerçi bu gidişle onuda alırım, asgari ücretle çalışanım,bir yıl dağa dolmadı sabun fırça hariç 1500 TL civarı olmuş. Wilkinson classic 100 perma sharp la başladım, permatik den ekonomik olur dedim,bu işte bi terslik var
SM-C7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rockwell makina sizi fazlası ile memnun edecektir . Sağlıkla kullanın . Progress almanıza gerek Yok .
En Son Ne Aldınız ? - PisPorsuk - 26/05/2018
Yeni ciciler serisine devam ...
Babalar günü de geliyor ...
Tüm komşuların yeni ürünleri hayırlı olsun iyi günlerde kullanınız, sağlık ile
@blaster komşum Epsilon gözümden kaçmadı, çok şık, hayırlı olsun
@pundoe & @SKYBRAVE komşularım stand İspanya'dan geldi müracat @GartBnx komşumuz
@osaka23 komşum Duc de Santal için uzun süreli kullanım görüşlerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz.
@volkanerozan komşum güzel set almışsınız hayırlı olsun
@posicor Arda komşum Arctic Margarita'nız hayırlı olsun içilseydi içmek isterdim
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - onurcakmak - 26/05/2018
Tüm arkadaşların yeni ürünleri hayırlı olsun.
@blaster üstat benim de gözümden kaçmadı Epsilon krion, güle güle kullanın.
@PisPorsuk üstat o yeşil fırçayı @GartBnx üstadda görüyordum, siz nereden aldınız?
|