En Son Ne Aldınız ? - PisPorsuk - 06/06/2018
ve sonunda Maseto teşrif etti ...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - izbe - 06/06/2018
(06/06/2018, Saat: 17:48)PisPorsuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ve sonunda Maseto teşrif etti ...
Son zamanlarda gördüğüm en güzel knot lardan biri. Güle güle kullanınız. Ebay den mi aldınız?
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - dikdik_s - 06/06/2018
@Alp83
Cella cok guzel bir balm, zor zamanlarda cok guzel yatıstırma etkisi var. Hayırlı olsun.
@PisPorsuk
Kardesim hayırlı olsun. Maseto harika bir knot. Belki sevdalıları kızacak ama, Simpson un best knotlarını tokat manyagı yapacak derecede kalite kıllar.
En Son Ne Aldınız ? - Nani Kuş - 06/06/2018
@pisporsuk komşum sağlıkla kullanın . Hiç üzmeyecek çok seveceksiniz masetoyu..
En Son Ne Aldınız ? - -mali - 06/06/2018
@PisPorsuk komşum güle güle kullan
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En Son Ne Aldınız ? - onurcakmak - 07/06/2018
@PisPorsuk üstadım güle güle kullanın, güzel bir fırça.
Masetolarda, kıl uzunluğu (loft) imalatı itibariyle bir hayli kısa. Mancınık gibi sağa sola köpük sıçratma ve köpüğü iyi hapsedememe durumu olabilir. Ben benimkinin düğümünü söküğüp, neredeyse görünecek şekilde en yukarıya çıkardım bu durumu biraz iyileştirmek için. Siz de böyle bir operasyon düşünebilirsiniz.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - kral arthur - 07/06/2018
(06/06/2018, Saat: 17:48)PisPorsuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ve sonunda Maseto teşrif etti ...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Komşum iyi günlerde kullanın fırçanızı...
Nereden temin ettiniz acaba?
Selamlar...
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - rock83 - 07/06/2018
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - PisPorsuk - 07/06/2018
(07/06/2018, Saat: 04:09)kral arthur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum iyi günlerde kullanın fırçanızı...
Nereden temin ettiniz acaba?
Selamlar...
@kral arthur, @onurcakmak, @-mali, @Nani Kuş, @dikdik_s, @izbe teşekkürler komşular daha güzelleri sizlerin olsun
Fırçayı yurdışında ki bir arkadaşım aldı ebay'den benim için sağolsun, var olsun
@onurcakmak üstadım bir süre kullanıp kendileriyle anlaşıp anlaşamadığımza bakacağız artık, knot la ilgili bahsettiğiniz operasyonu ben kesin beceremem ama ekspertizliğinize başvurabilirim ileri ki zamanlarda belki
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ziyanınjileti - 07/06/2018
Yeni alınan ürünleriniz hayırlı olsun komşularım...
|