Cvp: Günün Tıraşı - emrah06 - 24/06/2016
Günün Tıraşı - ynspektas - 24/06/2016
Plissoft Sentetik
Proraso yesil
Rimei
Bolzano
Gül Toniği
Skin Bracer
Cvp: Günün Tıraşı - Kerkenez - 24/06/2016
Cvp: Günün Tıraşı - msakalli - 24/06/2016
Proraso beyaz tam bu sıcak günler için. Mevsim itibariyle daha sık kullansam iyi olacak. Elios mild bir jilet, EJ DE89 ile olmuyor, bir kez daha anladım ki ustura veya agresif aletler için daha uygun.
Cvp: Günün Tıraşı - recklesstr - 24/06/2016
Tıraş aleti: Schick Krona
Jilet: Perma-sharp (II)
Fırça: Isana Premium Synthetic
Sabun: Proraso Green Tea & Oat
Krem: Bebak badem
Esans: Ranâ Rical
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 24/06/2016
Cvp: Günün Tıraşı - Blade - 24/06/2016
@crionics komşum cosmo ve yanılmıyorsam ralph lauren blue ile teşrif etmişsiniz izlenimlerinizi bekleriz artık
Herkese iyi traşlar.
Cvp: Günün Tıraşı - koolandgang - 24/06/2016
(23/06/2016, Saat: 20:19)crionics Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Kadro, zarar Sıhhatler olsun...
Cvp: Günün Tıraşı - koolandgang - 24/06/2016
Mama Bear's
Thater 49125
Personna Lab Blue
Merkur 42C
Penhaligon's Bayolea Soothing Gel
Çok iddialı konuşmak istemiyorum ama Mama Bear's efsane bir sabun. Ne zamandır ara vermiştim. Yine farkını konuşturdu. Pamuk gibi bir cilt bırakıyor ardında. Bu konu da açık ara lider. Bayolea'yı sadece kokusu için kullandım, ihtiyaçtan değil yani. Hepinize sıhhatler, hayırlı Cuma'lar olsun...
RE: Cvp: Günün Tıraşı - crionics - 24/06/2016
(24/06/2016, Saat: 09:58)Blade Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @crionics komşum cosmo ve yanılmıyorsam ralph lauren blue ile teşrif etmişsiniz izlenimlerinizi bekleriz artık
Herkese iyi traşlar. Cosmo yu kokusu dışında beğeniyorum, kolayca dolgun ve kaygan bir köpük çıkıyor. Tıraş sonrası nemlendirme hissi başarılı. Bu markada favorim Tundra serisi, kokusunu (öd ağacı) çok seviyorum.
Polo blue yaza uygun, aynı zamanda kalıcı bir koku. Hem parfüm hem aftershave ihtiyacını bir kerede karşılıyor.
|