Cvp: Günün Tıraşı - neoromancer - 26/06/2016
Tıraş sonrası antrenman..inşallah fazla hasar olmaz ..herkese sıhhatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı - OnLyTNT - 26/06/2016
@neoromancer, üstad çok çok güzel bir fotoğraf ama sanki aydınlatma biraz daha iyi olabilirmiş. Sanırım fazla aydınlatmadan gölgeler kaybolmuş, briaz yapaylık hissi veriyor alt kısımlarda o yüzden. Yine de güzel fotoğraf elinize sağlık.
Cvp: Günün Tıraşı - erdoganzi - 26/06/2016
Fotoğraflardan birinde Proraso markasını gördüm. Acaba Türkiye'de ne zaman büyük marketlerde görebileceğiz
Günün Tıraşı - Nani Kuş - 26/06/2016
@erdoganzi proraso eczanelerde satılmaya başladı bile
Cvp: Günün Tıraşı - posicor - 26/06/2016
(26/06/2016, Saat: 17:56)erdoganzi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fotoğraflardan birinde Proraso markasını gördüm. Acaba Türkiye'de ne zaman büyük marketlerde görebileceğiz
Proraso kolay bulunabiliyor Türkiye'de. Razorus Aradolu vs satıyor. Hatta bir eczanede bile gördüm (metrocity) Eğer bir eczanede satılıyorsa diğer eczaneler de sipariş ile getirtebilir, çünkü tedarikçileri aynı oluyor genelde.
Cvp: Günün Tıraşı - erdoganzi - 26/06/2016
(26/06/2016, Saat: 18:12)posicor Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Proraso kolay bulunabiliyor Türkiye'de. Razorus Aradolu vs satıyor. Hatta bir eczanede bile gördüm (metrocity) Eğer bir eczanede satılıyorsa diğer eczaneler de sipariş ile getirtebilir, çünkü tedarikçileri aynı oluyor genelde.
teşekkürler yanıtlarınız için
Cvp: Günün Tıraşı - neoromancer - 26/06/2016
(26/06/2016, Saat: 17:43)OnLyTNT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @neoromancer, üstad çok çok güzel bir fotoğraf ama sanki aydınlatma biraz daha iyi olabilirmiş. Sanırım fazla aydınlatmadan gölgeler kaybolmuş, briaz yapaylık hissi veriyor alt kısımlarda o yüzden. Yine de güzel fotoğraf elinize sağlık.
Teşekkürler komşum ..aydınlatma değil Lightroom da düzeltirken biras acele ettim,onun etkisi sanırım...birdahakine dikkat etmek boynumun borcu olsun ..haftada bir foto koyuyoruz diye fazla titizlenmenin sonuçları işte
Cvp: Günün Tıraşı - Saltuk - 26/06/2016
su kutuyu atsan kafa yarar
Cvp: Günün Tıraşı - ihtilaf - 26/06/2016
(26/06/2016, Saat: 20:27)Saltuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: su kutuyu atsan kafa yarar
@Saltuk
Üstad seramik mi O
Atılmaz ama güveç yapılır onunla
Cvp: Günün Tıraşı - Saltuk - 26/06/2016
seramik,toprak falan olsa ben de mutfaga alacaktim hocam kizilagactan yekpare cikartilmis kaliteli bir kap ama kullanisli olsun diye kazan kadar yapmasalarmis iyiymis
|