Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ArdıçKatranı - 05/07/2018
marek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Çin den gelen siparişlerim.Markanın diğer fırçalarına göre biraz daha pahalı olan ve benim çok merak ettiğim fırça.Yaqi 24 mm high mountain silver diye adlandırmış .Temizleyip göreceğiz .
Tıraş aleti başlıkları sırf meraktan siparişe eklendi.Makyaj fırçası tamamen “sus payı” dostlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayırlı uğurlu olsun abi, güzel günlerde keyifle kullan
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - marek - 05/07/2018
(05/07/2018, Saat: 09:12)ArdıçKatranı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı uğurlu olsun abi, güzel günlerde keyifle kullan
Teşekkür ederim kardeşim. Daha güzelleri senin olsun.Agresiflik testini geçerlerse direkt sana göndereceğim.
selamlar.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - dikdik_s - 05/07/2018
@marek
Yenge, onun seti vardı daha guzel, eniste ondan da alsın
Deermisimm
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - marek - 05/07/2018
(05/07/2018, Saat: 10:23)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @marek
Yenge, onun seti vardı daha guzel, eniste ondan da alsın
Deermisimm
Neyse ki forum takibini yalnız yapıyorum. @dikdik_s hocam yakacak bizi.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - FearOfATG - 05/07/2018
Mustafa bey'den proraso mentollü sabun(yazın iyi oluyor demiş genel ahali), omega fırça ve bilimum denemediğim jilet (:
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - olgar - 05/07/2018
Yurtdışındaki bir siteden Cryogen ultra menthol tıraş sabununu ısmarladım, umarım sorunsuz ulaşır, yurtdışından ilk kozmetik alışverişim olacak.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - onur98 - 06/07/2018
(05/07/2018, Saat: 01:49)marek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Çin den gelen siparişlerim.Markanın diğer fırçalarına göre biraz daha pahalı olan ve benim çok merak ettiğim fırça.Yaqi 24 mm high mountain silver diye adlandırmış .Temizleyip göreceğiz .
Tıraş aleti başlıkları sırf meraktan siparişe eklendi.Makyaj fırçası tamamen “sus payı” dostlar.
iyi günlerde kullanın.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - marek - 06/07/2018
(06/07/2018, Saat: 09:35)onur98 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: iyi günlerde kullanın.
@onur98 hocam teşekkür ederim.Sesinizi duymak güzel.Yeni nesil fırçalarla ilgili durum nedir?
En Son Ne Aldınız ? - -mali - 06/07/2018
Güzel günlerde kullanın güzel bir fırça
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - marek - 06/07/2018
(06/07/2018, Saat: 12:34)-mali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güzel günlerde kullanın güzel bir fırça
@-mali komşum teşekkür ederim.Daha güzelleri sizin olsun.Ben fırçayı çok beğendim.Birkaç kullanımdan sonra mutlaka birşeyler yazarım.
selamlar
|